CARRY - Plattformsvagn

Så lågt som 1 743,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_CARRY
  • Transportvagnen kan fällas ihop 90°
  • Plastbesparande och enkel att använda
  • Många användningsområden:
  • Flexibel rörelse
  • Generöst lastområde: 73 x 48 cm

CARRY – en liten hjälpreda för stora laster

Tiden då man behövde släpa på tunga saker är äntligen förbi. CARRY är en efterfrågad multitalang och kan användas inom många olika områden. Oavsett om det handlar om stormarknader, logistikcenter eller på kontoret - denna transportvagn gör sitt jobb perfekt. Med en maximal lastkapacitet på upp till 150 kg och en stor lastyta garanterar den alltid säker och bekväm transport. Tack vare det hopfällbara tryckhandtaget kan plattformsvagnen stuvas undan på några sekunder, enkelt och på ett platsbesparande sätt. De flexibla plasthjulen säkerställer att transportvagnen kan lastas, lätt manövreras och skjutas på utan att man skadar ryggen. Tack vare dess låga vikt kan CARRY användas överallt och är därför idealiskt som ett snabbt och flexibelt transportmedel.

  • Perfekt assistent för att transportera tunga och otympliga laster. Kan användas för många saker på kontoret, inom logistiken eller på fritiden.
  • Tillverkad av pulverlackerad metall Den robusta transportplattformen är täckt med en strukturerad plastbeläggning och har ett kantskydd hela vägen runt
  • Det hopfällbara tryckhandtaget kan låsas upp med den integrerade klappmekanismen med hjälp av foten, vilket gör den kompakt och utrymmesbesparande
  • Utrustad med 2 svängbara hjul och 2 fasta hjul, varav de svängbara hjulen kan vridas 360°. De högkvalitativa plasthjulen säkerställer bekväm hantering och tystgående transport. (Rullhjul diameter: 10 cm)

Denna artikel levereras omonterad. Monteringen görs i några enkla steg.

Mer information
Höjd i cm 82.5
Mått (H x B x D) i cm 82.5 x 48.0 x 73.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Stålplåt
Garanti 24 månader
Kapacitet till 150
Bredd 48.0
Produktvikt 7.0
Djup 73.0

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.