CARLOW PRO - Home Office kontorsstol

Ej i lager
SKU
stamm_CARLOW_PRO
  • Synkrongunga, justerbar efter vikt
  • Nackstöd med justerbar höjd och lutning
  • Ryggstöd med nät och justerbar höjd
  • inkl. svankstöd

CARLOW PRO – Välutrustad nybörjare

Kan mycket, kostar lite. Detta gäller verkligen för vår CARLOW PRO. Den absoluta höjdpunkten i denna prisklass är den enkla synkrongungan som kan justeras individuellt efter din egen kroppsvikt. Dessutom erbjuder denna modell ett ländryggsstöd som kan hjälpa dig att hitta rätt sittläge. Men den är även snygg, till exempel har ryggstödet förbättrats optiskt med silverfärgade applikationer. Allt som allt en riktigt bra stol med praktiska funktioner.

  • Det höjdjusterbara ryggstödet är klätt med meshmaterial som andas. Det ger perfekt luftcirkulation på ryggen. Stolen har ett behagligt klimat även på varma dagar. Svankstödet samt nackstödet vars höjd och lutning kan justeras ger bekvämt stöd och hjälper dig att sitta rätt.
  • Den högkvalitativa synkronmekanismen kan ställas in efter din kroppsvikt och ger därmed lagom mottryck när du lutar dig bakåt.
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.
  • De enkla svarta armstöden kan justeras på höjden i flera steg. Den vacker kontrast till detta är kromstången på ryggstödet. Kombinationen med svart och krom passar mycket bra till den här modellen och drar blickarna till sig vid skrivbordet.
  • Mått: höjd (totalt): 132 cm; bredd (totalt): 65 cm; djup (totalt): 55 cm; sitshöjd: 48–58 cm; sitsbredd (användbar/total): 47/65 cm; sitsdjup (användbar): 45 cm; nackstöd (mätt från ryggstödet): 18–23 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 19–28 cm; ryggstödets höjd: 53–59 cm; belastning (maximal): 120 kg; hjulstorlek (hårda för heltäckningmatta ingår): stiftdiameter 11 mm, hjuldiameter 65 mm

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 19 - 28
Höjd i cm 132.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 195
Höjdjusterbart nackstöd i cm 19 - 28
Stöd med justerbar höjd i cm 53 - 59
Sitthöjdsjustering i cm 48 - 58
Sittdjupsjustering i cm 45
Mått (H x B x D) i cm 132.0 x 65.0 x 55.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 65.0
Produktvikt 16.1
Sittbredd 47
Djup 55.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.