BESSONA - Proffs kontorsstol

Så lågt som 8 372,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_BESSONA
 • Finaste designexemplar
 • Bekväm synkrongunga
 • Sittöverdrag i filt-look; tyg
 • Bekvämt sits med bekvämt sitsdjup
 • Robust ramkonstruktion av aluminium

BESSONA - Lyxig, elegant och tidlöst vacker

BESSONA är en elegant snurrstol som passar utmärkt på varje kontor, men som också har stor potential som vardagsstol i ditt hem. Tydliga linjer och snygga designarmstöd passar harmoniskt in i den övergripande bilden och kompletterar den moderna looken. Den högkvalitativa synkrongungan och den bekväma klädseln säkerställer maximal komfort även när du sitter länge. Kombinera design och ergonomi med BESSONA och ge din arbetsplats eller ditt vardagsrum en elegant uppgradering.

 • Stolen är täckt med filtliknande tyg som är bekvämt stramt. De främsta fördelarna inkluderar: enkel skötsel, mycket hög formstabilitet, lång hållbarhet
 • Designer-armstöden med tygdynor kompletterar den eleganta looken och ger ytterligare komfort
 • Synkrongunga med individuell viktjustering som kan låsas i önskat läge garanterar optimalt stöd för naturliga rörelser. När du lutar dig tillbaka stöds ryggen optimalt och benen avlastas
 • Sitsdjupjustering – skjutfunktion för reglering av sitsdjupet
 • Ramkonstruktion och fotkryss i polerat aluminium. Visuellt elegant, men ändå otroligt robust
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 74
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 22
Höjd i cm 105.0 - 115.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 58
Sitthöjdsjustering i cm 47 - 57
Sittdjupsjustering i cm 49 - 53
Mått (H x B x D) i cm 105.0 - 115.0 x 60.0 x 60.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 60.0
Produktvikt 20.2
Sittbredd 47
Djup 60.0
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.