BELLAC - Proffs kontorsstol

Så lågt som 5 743,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_BELLAC
 • Proffskontorsstol med full utrustning
 • Bekväm synkrongunga
 • Ergonomisk sits med justerbart sitsdjup
 • Höjdjusterbart svank- och nackstöd
 • Ryggstöd med meshmaterial som andas
 • Stolen uppfyller kraven i DIN EN 1335 del 1-2-3

BELLAC - Bästa komfort och fantastisk utrustning

BELLAC är en bekväm och ergonomisk kontorsstol som inte bara gör ditt dagliga arbete enklare, men som också skonar ryggen genom dynamiskt sittande. Genom den innovativa synkronmekanismen anpassar sig sitsen och ryggstödet till användarens rörelser och kroppsform, vilket alltid ger rätt mottryck när du lutar dig tillbaka. Många andra funktioner, som ett höjdjusterbart svank- och nackstöd, 3-dimensionellt justerbara armstöd och sitsdjupjustering är också standardfunktioner hos denna kontorsstol. Förutom förstklassiga material och de många individuella justeringsalternativen är BELLAC lämplig för en daglig sittbelastning på ca 8 timmar, vilket gör den idealisk för såväl kommersiella användningsområden som för krävande privata användare.

 • Den bekvämt stoppade sitsen är klädd med ett högkvalitativt tyg och kombineras med ett andningsaktivt nätmaterial som bekvämt anpassar sig efter kroppens konturer.
 • Synkrongunga för att kunna luta sig tillbaka och slappna av (sits och ryggstöd rör sig i förhållande 1:3 gentemot varandra)
 • Nackstöd med justerbar höjd och lutning
 • Höjdjusterbart ryggstöd med integrerat svankstöd
 • 3D armstöd med softpad-dynor: justerbara i 3 höjdlägen, radiellt och vertikalt.
 • Ergonomisk sits med justerbart sitsdjup
 • Stabilt fotkryss i aluminium
 • Obromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor
 • Denna stol uppfyller samtliga säkerhetskrav för kontorsmöbler och andra relaterade objekt enligt DIN EN 1335 del 1-2-3

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 70
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 20 - 29
Höjd i cm 136.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Höjdjusterbart nackstöd i cm 16 - 22
Stöd med justerbar höjd i cm 51 - 60
Sitthöjdsjustering i cm 44 - 54
Sittdjupsjustering i cm 46 - 48
Mått (H x B x D) i cm 136.0 x 68.0 x 65.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 68.0
Produktvikt 17.8
Sittbredd 48
Djup 65.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.