BARENO - Proffs chefsfåtölj

Så lågt som 8 094,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_BARENO
 • Loungechefsfåtölj med klädsel i äkta läder
 • Dynamiskt sittande tack vare innovativ koppling mellan sits och gasfjäder
 • Trendig retrolook
 • Bekvämt stoppat högt ryggstöd och sits

BARENO – Högkvalitativ chefsfåtölj med loungelook

Elegans och högkvalitativa material förenas i en unik design. BARENO är en optisk läckerbit som söker likasinnade. Den förenar de välvda linjerna från moderna loungefåtöljer med sittkomforten hos en klassisk kontorsstol. Den extravaganta designen och den högkvalitativa klädseln i äkta läder gör att den här stolen passar utmärkt på kontoret. Men BARENO är ett snyggt inslag även i vardagsrummet därhemma.

 • Sittskalet och gasfjädern sitter ihop med en innovativ led som kombinerar optimal rörelsefrihet med perfekt stöd. Leden följer kroppens rörelser åt sidorna och bakåt och främjar ett dynamiskt sittande
 • Den tjocka sitsstoppningen är mycket mjuk och ökar sittkomforten. Den högkvalitativa klädseln i äkta läder är praktisk, robust och hållbar.
 • Sitshöjden kan anpassas steglöst med gasfjädern. Fotkrysset är behagligt stort och gör att stolen står säkert.
 • Mått: höjd (totalt): 94–104 cm; bredd (totalt): 65 cm; djup (totalt): 54 cm; sitshöjd: 46–56 cm; sitsbredd (användbar/total): 45/65 cm; sitsdjup (användbar): 44 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 15 cm; ryggstödets höjd: 48 cm; belastning (maximal): 120 kg; hjulstorlek (multifunktionshjul ingår): stiftdiameter 11 mm, hjuldiameter 65 mm
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Smart Premium Collection

Med den här produkten får du följande, extra och exklusiva SPC-Premium-fördelar:

 • Utökad garanti till 4 år
 • Exklusiv telefonsupport även efter köpet
 • Reservdelsgaranti under hela garantiperioden

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 68
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 15
Höjd i cm 94.0 - 104.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 48
Sitthöjdsjustering i cm 46 - 56
Sittdjupsjustering i cm 44
Mått (H x B x D) i cm 94.0 - 104.0 x 65.0 x 54.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Läder
Överdrag Sits- och ryggdel: läder, ytterdelar: 100 % polyuretan
Garanti 4 år
Kapacitet till 120
Bredd 65.0
Produktvikt 16.1
Sittbredd 45
Djup 54.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.