ASPEN WHITE - Proffs kontorsstol

Så lågt som 5 555,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_ASPEN_WHITE
 • "Självlagande" meshmaterial i ryggstödet
 • Synkrongunga som kan låsas i 4 steg
 • Armstöd med justerbar höjd
 • Designerfotkryss i aluminium, polerat
Bestseller

ASPEN WHITE – Proffskontorsstol med innovativ klädsel på ryggstödet

ASPEN WHITE uppfyller alla önskemål. Förutom högkvalitativt utförande och flera justeringsalternativ erbjuder dess tidlösa, tydliga design otrolig sittkomfort. Det speciella med denna kontorsstol är klädseln på ryggstödet. Detta är ett nytt material som till och med klarar mindre skador som orsakas av en slarvig rörelse med ett skarpt föremål. Genom riktad friktion med fingrarna på det skadade området kan vävnaden stängas igen och stolen ser då ut som ny igen.

 • Innovativ synkrongunga – Mekaniken i denna kontorsstol fungerar på samma sätt som en Bowdenwire och anpassas automatiskt efter användarens vikt. Man har medvetet undvikit en stor och otymplig justerspak. Allt kan manövreras och ställas in enkelt och lätt med vippbrytare.
 • Det nya tyget som användes för att täcka ryggstödet döljer till och med små revor eller hål (orsakade till exempel av en penna) som kan tas bort nästan utan att lämna några spår genom att gnugga med fingret.
 • Sitsdjupet kan ställas in individuellt av användaren. Med en spak under sitsen kan sitskudden skjutas några centimeter framåt eller bakåt för att öka komforten.
 • De enkla vita armstöden kan justeras på höjden i flera steg. En vacker kontrast till detta är fotkrysset i polerat aluminium. Kombinationen med enkelt vitt och elegant aluminium passar mycket bra till den här modellen och drar blickarna till sig vid skrivbordet.
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Smart Premium Collection

Med den här produkten får du följande, extra och exklusiva SPC-Premium-fördelar:

 • Utökad garanti till 4 år
 • Exklusiv telefonsupport även efter köpet
 • Reservdelsgaranti under hela garantiperioden

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 15 - 23
Höjd i cm 97.0 - 107.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 52
Sitthöjdsjustering i cm 45 - 55
Sittdjupsjustering i cm 44 - 47
Mått (H x B x D) i cm 97.0 - 107.0 x 63.0 x 55.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 4 år
Kapacitet till 120
Bredd 63.0
Produktvikt 14.9
Sittbredd 46
Djup 55.0
Armstöd inklusive armstöd (med justerbar höjd)
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.