ASGON - Proffs kontorsstol

Så lågt som 5 687,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_ASGON
 • Bekväm synkrongunga
 • Ryggstöd i mesh som andas
 • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
 • Vackert designat fotkryss i polerat aluminium
Bestseller

ASGON – Allkonstnär på design och sittkomfort

Tidlös, modern och funktionell - kontorsstolen ASGON övertygar genom den smarta kombinationen av funktionalitet och klassisk-modern design. Även under längre arbetsdagar ger modellen optimal sittkomfort tack vare den bekväma stoppningen och det andningsbara ryggområdet. Snurrstolen ASGON anpassar sig perfekt efter användarens individuella behov. Den bästa vägen till en sund och smärtfri rygg.

 • Donati-mekanik: Professionell, italiensk synkronmekanik som kan ställas in efter kroppsvikten och som därför alltid ger lagom mottryck när du lutar dig bakåt. Den kan låsas i olika lägen
 • Tidlös, modern och funktionell: genom sin klassiska design passar kontorsstolen perfekt in i varje kontorskoncept.
 • Den ergonomiska sitsen och nackstödet har försetts med bekväm stoppning. Ryggstödet består av ett meshmaterial som andas och alltid ger behaglig luftcirkulation.
 • Den steglösa justeringen av sitshöjden med en gasfjäder gör att kontorsstolen kan ställas in individuellt efter önskad arbetshöjd. Fotkrysset består av polerat aluminium som även används som designelelement i ryggen.
 • Den praktiska sitsdjupinställningen gör det möjligt att flytta sitsen, så att så att lårens stödyta förlängs.
 • Ännu mer sittkomfort ger 3D-armstöden med bekväma softpad-dynor, vilka kan justeras i höjd, vinkel och längd och därmed ställas in helt efter dina önskemål.
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 21 - 30
Höjd i cm 119.0 - 129.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 185
Stöd med justerbar höjd i cm 77
Sitthöjdsjustering i cm 42 - 52
Sittdjupsjustering i cm 47 - 53
Mått (H x B x D) i cm 119.0 - 129.0 x 68.0 x 55.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 90 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 68.0
Produktvikt 17.0
Sittbredd 49
Djup 55.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.