5x ROLO SKATE CT 11mm/75mm Hårda golv - Stol på hjul

Ej i lager
SKU
stamm_729403
  • 5-pack
  • Högkvalitativa hjul i Skate-design för hårda golv
  • Glider tyst utan störande ljud

Högkvalitativa designhjul för hårda golv

Hjulen är det perfekta komplementet till din nya kontorsstol. Hjulen har en design som påminner om hjulen på rullskridskor. Löpytorna har en särskild beläggning som skyddar dina högkvalitativa hårda golv mot repor och skador som vanliga hjul för heltäckningsmattor kan ge upphov till. Det går snabbt att byta ut hjulen. Om du tar i lite grand är det lätt att dra av de gamla hjulen. Sedan behöver du bara trycka fast de nya hjulen för hårda golv, och så är det klart.

  • Högkvalitativa hjul i Skate-design för hårda golv. Med inspiration från hjul på Inlines-rullskridskor glider de bra på hårda golv – utan att skada golvet.
  • Specialhjul för hårda golv som parkett, laminat, klinker eller stengolv.
  • Var noga med att välja rätt diameter på stiften och använd helst de gamla hjulen som mall. Mät den gamla hjulet med ett skjutmått för att få korrekt mått
  • För att skydda dina högkvalitativa parkett- och laminatgolv från repor och annan skada rekommenderar vi även en golvskyddande matta.
Observera: Kontrollera rätt stiftdiameter innan du beställer.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Mer information
Höjd i cm 9.2
Mått (H x B x D) i cm 9.2 x 3.2 x 7.6
Tillverkare hjh OFFICE
Material 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Bredd 3.2
Produktvikt 1.0
Diameter på möbelhjul 76
Djup 7.6
Användningsområde Parkett, laminat, plattor eller stengolv
Axeldiameter för möbelhjul 11 mm stift

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.