SPEKTRE Tyg - Proffs kontorsstol

Så lågt som 7 462,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_SPEKTRE_Stoff
  • Synkrongunga med glidande känsla när du lutar dig bakåt
  • Höjdjusterbart nackstöd
  • Höjdjusterbart ryggstöd
  • inkl. svankstöd
  • 2D-armstöd: helt justerbara

SPEKTRE – Futuristisk kontorsstol med innovativ mekanik

Sitt på ett helt nytt sätt. SPEKTRE kombinerar högkvalitativt utförande med innovativ teknik. Slide-synkrongungan möjliggör en flytande rörelse när du lutar dig bakåt – en helt ny sittkänsla. Svankstödets mottryck kan regleras individuellt och därmed ställas in precis som du vill ha det. Den högkvalitativa tygklädseln är ytterst robust och hållbar.

  • Innovativ synkrongunga som gör att du glider mjukt när du lutar dig bakåt. Den kan anpassas individuellt efter kroppsvikten och kan låsas i flera steg.
  • Både sitsen och ryggstödet har generös stoppning och är klätt med slitstarkt tyg. Svankstödet ställs in genom mottryck och hjälper dig att sitta rätt med bästa möjliga stöd. Ryggstödet kan justeras på höjden i flera steg.
  • 2D-armstödens höjd och vinkel kan justeras och kan därmed ställas in helt efter dina önskemål. Nackstödet kan justeras på höjden i flera steg. Fotkrysset består av polerat aluminium.
  • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 8 timmar
Armstödshöjd i cm 17 - 25
Höjd i cm 116.0 - 136.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 195
Höjdjusterbart nackstöd i cm 17 - 27
Stöd med justerbar höjd i cm 54 - 63
Sitthöjdsjustering i cm 45 - 55
Sittdjupsjustering i cm 44
Mått (H x B x D) i cm 116.0 - 136.0 x 67.0 x 54.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 67.0
Produktvikt 16.8
Sittbredd 46
Djup 54.0
Armstöd inklusive armstöd (med justerbar höjd)
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.