SKATE MA - Proffs kontorsstol

Så lågt som 4 655,00 kr 5 351,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_SKATE_MA
 • Body-Fit Skating-mekanik
 • Höjdjusterbart nackstöd
 • Ryggstöd med meshmaterial som andas
 • 3D-armstöd: helt justerbar
 • Testad av TÜV SÜD Product Service GmbH

SKATE MA - samspel mellan form, funktion och futuristisk design

SKATE MA är en funktionell kontorsstol som alltid uppfyller höga krav på ergonomi och design. Den är snurrstolen, som är väl genomtänkt och har en futuristisk design, gör inte bara ditt dagliga arbete lättare, utan avlastar också ryggen genom dynamiskt sittande. Genom den innovativa synkronmekanismen anpassar sig sitsen och ryggstödet till användarens rörelser och kroppsform, vilket alltid ger rätt mottryck när du lutar dig tillbaka. Ryggen av nättyg säkerställer optimal värmereglerande luftcirkulation. Utrustningen kompletteras med fullt justerbara 3D-armstöd och ett flexibelt, höjdjusterbart nackstöd.

 • Profsskontorsstol för det aktiva kontoret
 • Den bekvämt stoppade sitsen är klädd med ett högkvalitativt tyg och kombineras med ett andningsaktivt nätmaterial som bekvämt anpassar sig efter kroppens konturer.
 • Innovativt höjdjusterbart nackstöd. Tack vare den välvda formen ger nackstödet extra sidostöd och fungerar också som ett nackstöd
 • 3D-armstöd med softpad-dynor: justerbara i 6 höjdlägen, radiellt och vertikalt
 • Innovativ Body-Fit-skatingmekanism: Den nya mekanismen säkerställer optimalt stöd för naturliga rörelser. När du lutar dig tillbaka glider sitsen samtidigt framåt och anpassar sig optimalt till din kroppsstorlek och benlängd
 • Vackert designat och stabilt fotkryss i plast
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.
 • Testad av TÜV SÜD Product Service GmbH – Certifikat Nr. Z1A 105669 0003 Rev. 00

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 77
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 17 - 22
Höjd i cm 124.0 - 146.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Höjdjusterbart nackstöd i cm 24 - 34
Stöd med justerbar höjd i cm 56
Sitthöjdsjustering i cm 44 - 56
Sittdjupsjustering i cm 46
Mått (H x B x D) i cm 124.0 - 146.0 x 62.0 x 63.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 62.0
Produktvikt 19.2
Sittbredd 48
Djup 63.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.