RELAX ZH - Home Office kontorsstol

Så lågt som 2 137,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_RELAX_ZH
 • Chefsfåtölj i retro-design
 • Vippmekanik för avspänd bakåtlutning
 • Klädsel av konstläder
 • Ädelt utseende tack vare den blanka finishen
 • Skapar en känsla av välbefinnande i alla rum

RELAX ZH - Tillbaka till 60-talet

RELAX ZH är inspirerad av klassisk design från mitten av 1900-talet och för in det eleganta 60-talet i ditt arbetsrum. Vid första anblicken påminner den klassiska formen om en mysig vardagsrumsfåtölj, men den har även alla de egenskaper som en funktionell snurrstol har. Dessa inkluderar en sidhöjdsjustering och en gungmekanism, som kan justeras individuellt för varje kroppsvikt. Sofistikerade detaljer, som den snygga utskärningen vid ryggstödets nedre del och konstläderklädseln med en attraktiv, glansig yta, avrundar fåtöljen på ett smart sätt och sätter fina accenter. Så RELAX ZH är inte bara ett riktigt blickfång på kontoret utan kan också integreras i vardagsrummet och sovrummet som en visuell höjdpunkt när som helst, och den skapar en modern retrokänsla i ditt hem.

 • Klädseln av konstläder med glansig yta ger fantastiska högglans- och spegeleffekter, och den är väldigt lätt att rengöra
 • Raffinerad utskuren detalj i nedre ryggområdet
 • Bekväm, stoppad sits med inbyggda armstöd
 • Praktiskt sidofack för förvaring av kontorsredskap, tidningar och liknande.
 • Vippmekanism, fjäderkraft, som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
 • Steglös justering av sitshöjden med toplift
 • Stilrent fotkryss - aluminium förkromat
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 66
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 24
Höjd i cm 93.0 - 105.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 46
Sitthöjdsjustering i cm 47 - 59
Sittdjupsjustering i cm 48
Mått (H x B x D) i cm 93.0 - 105.0 x 58.0 x 65.0
Tillverkare MyBuero
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 100
Bredd 58.0
Produktvikt 10.1
Sittbredd 42
Djup 65.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.