GAMEBREAKER SX 03 - Spelstol

Ej i lager
SKU
stamm_GAMEBREAKER_SX_03
 • Futuristisk design
 • Vippmekanik för avspänd bakåtlutning
 • Ryggstöd med justerbar lutning
 • Ryggstöd med integrerat nackstöd
 • Klädsel av konstläder

GAMEBREAKER SX 03 – Modern gamingstol i trendig design

Förutom rätt hårdvara på datorn är också en lämplig gamingstol en viktig förutsättning för alla spelare. Denna moderna stol är utformad som ett sportsäte i bilbranschen. Den ger bra sidostöd tack vare de uttalade sidostöden, det höga ryggstödet kan justeras i lutningen. På detta sätt kan du blixtsnabbt hitta rätt inställning för att kunna arbeta under lång tid utan att bli trött. En riktig highlight är dock ryggstödet. Speciella designelement av plast på baksidan framhäver den distinkta designen i denna extraordinära gamingstol. Den fungerar nästa som en slags sköld som stärker ryggen även i de häftigaste striderna! Stolen har en extra kudde som kan användas för att stödja ländryggen.

 • Vippmekanik – Mekaniken eller motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt med en ratt under sitsen efter din kroppsvikt och kan låsas i flera steg. Ryggstödets lutning kan ställas in ända till en vinkel på 180°.
 • Nackstödet är integrerat i ryggstödet och ger bra stöd när du lutar dig bakåt. I leveransomfånget ingår en kudde för svanken.
 • Den högkvalitativa konstläderklädseln har en exklusiv kviltning och har framställts med förkärlek för detaljer. Drar blickarna till sig. Klädseln är dessutom mycket lättskött och slitstark. Det ger lång hållbarhet.
 • Armstöden kan justeras vågrätt och vinkelrätt. Du kan alltså ställa in dem precis som du vill efter alla tänkbara sittställningar.
 • Armstöden, fotkrysset och ramen har tillverkats av motståndskraftig plast. Materialet är mycket robust och lättskött.
 • Mått: höjd (totalt): 129–139 cm; bredd (totalt): 72 cm; djup (totalt): 63 cm; sitshöjd: 48–58 cm; sitsbredd (användbar/total): 37/50 cm; sitsdjup (användbar): 46 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 14–22 cm; ryggstödets höjd: 81 cm; belastning (maximal): 120 kg; hjulstorlek (hårda för heltäckningsmatta ingår): stiftdiameter 11 mm, hjuldiameter 65 mm
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 68
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 14 - 22
Höjd i cm 137.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 81
Sitthöjdsjustering i cm 48 - 58
Sittdjupsjustering i cm 46
Mått (H x B x D) i cm 137.0 x 72.0 x 63.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 72.0
Produktvikt 19
Sittbredd 37
Djup 63.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.