ARTON V - Fjädrande stol

Så lågt som 2 268,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_ARTON_V
  • Ergonomisk fjädrande stol
  • Ryggstöd i mesh som andas
  • Robust svart fotram

ARTON V – Bekväm fjädrande stol med kontorsstolskänsla.

En stol att må bra i. Den välstoppade sitsen gör denna fjädrande stol mycket bekväm och ger en avspänd sittkänsla även efter långa perioder. Det höga ryggstödet är stoppat med luftig mesh så att du slipper svettas.

  • ARTON V har en design som påminner om klassiska kontorsstolar. Särskilt det höga ryggstödet med ventilerande meshmaterial påminner starkt om sin kusin bland kontorsstolarna.
  • Den flexibla ramen på denna fjädrande stol ger efter för din vikt och sjunker något bakåt.
  • Den högkvalitativa klädseln består av en blandning av konstläder och mesh och har framställts med förkärlek för detaljer. Klädseln är lätt att rengöra, reptålig och bekvämt spänt över ramen.
  • Armstöden är tillverkade av kraftig plast. De har dekorerats med förkromade detaljer. Det ger stolen ett elegant utseende.
  • Mått: höjd (totalt): 109 cm; bredd (totalt): 62 cm; djup (totalt): 56 cm; sitshöjd: 48 cm; sitsbredd (användbar/total): 49/51 cm; sitsdjup (användbar): 46 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 20 cm; ryggstödets höjd: 61 cm; belastning (maximal): 110 kg

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Armstödshöjd i cm 20
Höjd i cm 109.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 61
Sitthöjdsjustering i cm 48
Sittdjupsjustering i cm 46
Mått (H x B x D) i cm 109.0 x 62.0 x 56.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag Klädsel konstläder: 100 % polyuretan, Klädsel nätmaterial: 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 110
Bredd 62.0
Produktvikt 11.8
Sittbredd 49
Djup 56.0
Armstöd med armstöd

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.