Om hjh Office

Vem står bakom hjh OFFICE?

Vi är Tysklands marknadsledande online-företag inom kontorsstolar. På hjh OFFICE hittar du ett stort urval av kontorsstolar, chefsstolar, XXL snurrstolar, stolar för barnskrivbord och besöksstolar samt ergonomiska skrivbord och datorbord. Dessutom innehåller vårt sortiment en mängd loungemöbler såsom barstolar och loungestolar. Du hittar garanterat rätt modell för din smak och din budget bland våra hundratals alternativ.

Filosofi

En integrerad del av vår affärsfilosofi är att förse kunderna med den snabbaste leveransservicen. Vi skickar vanligtvis alla leveransklara varor samma dag du beställer så att leveransen till kunden ofta blir mindre än 24 timmar.

Råd är mycket viktig för oss

Vi jobbar sedan länge med Trusted Shops köpskydd med mycket stor framgång. En avgörande faktor för kundlojalitet är dock tillgängligheten med en vänlig och kundorienterad support. Samma sak gäller naturligtvis för e-posttrafik.

På vår hemsida hittar du artiklar som ger dig grundlig information om kontorsstolar och kontorsmöbler och som hjälper dig att hitta rätt stol. Artiklarna hjälper dig även att ställa in dem korrekt vilket avsevärt ökar din arbetskomfort.