Inför skolstarten - Nu 15%* rabatt på ALLA hjh OFFICE barnstolar och bord med rabattkoden HJH15KIDS !
*Gäller endast hjh OFFICE-produkter. Utesluter redan reducerade artiklar. Kan inte kombineras med andra kampanjer. Period: 08.04. - 21.04.2024

VARETO I - Proffs kontorsstol

Ej i lager
SKU
stamm_VARETO_I
  • Höjdjusterbart ryggstöd i mesh som andas
  • Synkron mekanism som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
  • Svankstöd med justerbar höjd
  • Armstöd med justerbar höjd

VARETO I - klassisk elegans perfekt kombinerat med bästa ergonomin

VARETO I imponerar inte bara när det handlar om sittkomfort. Den väl tilltagna stoppningen i sitsen är klädd med robust tyg. Det höga ryggstödet har klätts med meshmaterial som andas och sörjer för god luftcirkulation – en bra funktion i synnerhet på sommaren. Det höjdjusterbara svankstödet hjälper dig att få rätt sittställning och de justerbara armstöden kan ställas in helt efter dina önskemål.

  • Den högkvalitativa synkronmekanismen kan ställas in efter din kroppsvikt och ger därmed lagom mottryck när du lutar dig bakåt. Den kan låsas i olika positioner.
  • Ryggstödet är klätt med meshmaterial som andas. Det ger perfekt luftcirkulation på ryggen. Stolen har ett behagligt klimat även på varma dagar.
  • Denna stol har ett höjdjusterbart svankstöd som kan anpassas efter den individuella sittprofilen. Även sittdjupet samt ryggstödets höjd kan ställas in i flera steg efter dina egna behov.
  • Armstöden, fotkrysset och ramen har tillverkats av motståndskraftig plast. Materialet är mycket robust och lättskött.
  • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 17 - 25
Höjd i cm 107.0 - 124.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 58 - 64
Sitthöjdsjustering i cm 49 - 60
Sittdjupsjustering i cm 47 - 54
Mått (H x B x D) i cm 107.0 - 124.0 x 65.0 x 63.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 65.0
Produktvikt 19.2
Sittbredd 46
Djup 63.0
Armstöd inklusive armstöd (med justerbar höjd)
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.