✮   Våra tidsfrister för beställningar till jul  

TOP WORK 20 - Sadelpall

Så lågt som 3 129,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_TOP_WORK_20
  • Ergonomisk sadelsits
  • Ryggstöd höjdjusterbart
  • Justerbar sitslutning
  • Robust klädsel (slitstyrka på 500 000)

TOP WORK 20 – Arbetshäst med exklusiva klädselmaterial.

Den här pallen har en ergonomisk sadelform som främjar rätt sittställning och hjälper dig att bevara en sund kroppshållning. Ryggraden stöds även av det justerbara och anatomiskt formade ryggstödet – det förebygger ryggsmärtor och diskproblem på lång sikt. Dessutom uppfyller den här stolen högsta krav på kvalitet och utförande. Den konstläderliknande klädslen är ställd över alla tvivel. Den övertygar med en slitstyrka på 500 000 Martindale, och är därmed till och med lämplig för kontinuerlig användning i kontrollrum. Den är utrustad med alla nödvändiga inställningsmöjligheter. Sittställningen kan på så sätt anpassas perfekt efter användaren. Den perfekta följeslagaren för praktik, verkstad eller laboratorium.

  • Det använda klädselmaterialet håller högsta kvalitet. Den tål 500 000 nötningscykler (Martindale) och kan därför användas även vid kontinuerlig drift, till exempel i kontrollrum eller driftcentraler.
  • Det ergonomiska ryggstödet kan justeras steglöst på höjden. Sitsens lutning kan justeras. Då får du garanterat en bekväm och sund sittställning.
  • Designerfotkrysset i aluminium har rörliga hjul, vilket gör att pallen kan användas flexibelt och individuellt på arbetsplatsen. Sitshöjden på kan naturligtvis ställas in steglöst.
  • Mått: höjd (totalt): 105 cm; bredd (totalt): 36 cm; djup (totalt): 40 cm; sitshöjd: 47–67 cm; sitsbredd (användbar/total): 35/36 cm; sitsdjup (användbar): 31 cm; ryggstödets höjd: 30–38 cm; belastning (maximal): 110 kg; hjulstorlek (hårda för heltäckningsmatta ingår): stiftdiameter 11 mm, hjuldiameter 50 mm
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 60
Hur länge du sitter 8 timmar
Höjd i cm 105.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 30 - 38
Sitthöjdsjustering i cm 47 - 67
Sittdjupsjustering i cm 31
Mått (H x B x D) i cm 105.0 x 36.0 x 40.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polykarbonat
Garanti 24 månader
Bredd 36.0
Produktvikt 9.5
Sittbredd 35
Djup 40.0
Armstöd utan armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.