SKAVE 100 - Proffs kontorsstol

Ej i lager
SKU
stamm_SKAVE_100
  • Profsskontorsstol för det aktiva kontoret
  • Synkrongunga, justerbar efter vikt
  • Extremt robust, slittåligt tyg
  • Ergonomiskt stoppat ryggstöd

Chefsfåtölj i mikrofiber SKAVE 100 – Kvalitet och komfort för ett lågt pris.

Den ergonomiska designerkontorsstolen SKAVE 100 har allt du förväntar av en högkvalitativ kontorsstol: förstklassig teknik, noggrant utförande och högkvalitativa material som garanterar att stolen håller länge. En tidlös allkonstnär som tack vare de mångsidiga inställningsmöjligheterna kan användas minst åtta timmar per dag (Power Office). Funktioner som är lätta att nå och ställa in gör alla sittställningar möjliga på SKAVE 100. Den som tillbringar många timmar om dagen vid skrivbordet uppskattar ett aktivt sitsstöd. Sitsen och ryggstödet rör sig steglöst synkront i förhållande till varandra. Dessutom ger den ergonomiska sitsen optimal sittkomfort tack vare knästödet. Klädseln är framtagen för lång livslängd. Den övertygar genom sin höga slitstyrka på ca 110 000. På så sätt är den avsedd för en intensiv användning på lång sikt. Vi rekommenderar SKAVE 100 på grund av den ergonomiska och samtidigt tidlösa designen, den robusta kvaliteten och inte minst det sensationellt bra priset. En översikt över egenskaperna:

  • Steglös justering av sitshöjden med toplift
  • Synkron mekanism som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
  • Inkl. fasta plastarmstöd, svarta
  • Extremt slitstark och smutsavvisande tygklädsel
  • Designerfotkryss i svart
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 21
Höjd i cm 114.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 60
Sitthöjdsjustering i cm 46 - 54
Sittdjupsjustering i cm 49
Mått (H x B x D) i cm 114.0 x 59.0 x 49.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 59.0
Produktvikt 20
Sittbredd 49
Djup 49.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 60 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.