SKARIF - Hög kontorsstol

Så lågt som 7 001,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_SKARIF
 • Innovativt stolkoncept
 • Det bästa stödet för din ryggrad
 • Extremt flexibelt ryggstöd för en aktiv och hälsosam sittkomfort
 • Högkvalitativ Donati-synkronmekanism
 • Designerfotkryss i aluminium, polerat

SKARIF – En ny era för ergonomin

Sällan har en kontorsstol väckt så mycket uppmärksamhet som SKARIF. Denna extravaganta stol i futuristisk design är inte bara något för ögat, men uppfyller också de högsta standarderna när det gäller komfort och flexibilitet. Den mänskliga ryggraden har fungerat som modell för ryggstödets konstruktion och det förmedlar inte bara visuell dynamik och en behagligt lätt konstruktion, det är också hemligheten med stolen. Genom denna konstruktion anpassar sig ryggstödet aktivt till varje rörelse i din överkropp och stödjer på detta sätt alla delar av ryggraden, samt möjliggör en rad olika sittpositioner. Med SKARIF ligger du alltid steget före när det gäller ryggstödet.

 • Den futuristiska designen, kombinerad med högkvalitativa material och utmärkt bearbetning gör denna kontorsstol till en perfekt partner i vardagslivet på kontoret.
 • Ryggstödets flexibla ribbstänger påminner om den mänskliga ryggraden. Genom denna konstruktion anpassar sig ryggstödet aktivt till varje rörelse i din överkropp medan den stödjer alla delar av ryggraden.
 • Svankstödet kan justeras i höjd, samtidigt som det stärker den undre ryggraden och hjälper dig att alltid ha en upprätt hållning. Dessutom ger nackstödet ger ett utmärkt stöd när du lutar dig bakåt.
 • Donati-mekanism: Professionell, italiensk synkrongunga, låsbar i olika lägen
 • Höjdjusterbara designer-armstöd med softpad-dynor avlastar axelområdet.
 • Den bekvämt stoppade sitsen är klädd med ett högkvalitativt tyg och kombineras med ett andningsaktivt nätmaterial som bekvämt anpassar sig efter kroppens konturer.
 • Den praktiska sitsdjupinställningen gör det möjligt att flytta sitsen, så att så att lårens stödyta förlängs.
 • Modellen står på ett stabilt fotkryss av polerat aluminium, som är försett med olåsta hjul avsedda för heltäckningsmattor.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 70
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 15 - 26
Höjd i cm 128.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Höjdjusterbart nackstöd i cm 21
Stöd med justerbar höjd i cm 56
Sitthöjdsjustering i cm 41 - 51
Sittdjupsjustering i cm 42 - 50
Mått (H x B x D) i cm 128.0 x 64.0 x 62.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 64.0
Produktvikt 15.7
Sittbredd 48
Djup 62.0
Armstöd inklusive armstöd (justerbar höjd) med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.