Inför skolstarten - Nu 15%* rabatt på ALLA hjh OFFICE barnstolar och bord med rabattkoden HJH15KIDS !
*Gäller endast hjh OFFICE-produkter. Utesluter redan reducerade artiklar. Kan inte kombineras med andra kampanjer. Period: 08.04. - 21.04.2024

SANTANA Konstläder - Proffs chefsfåtölj

Så lågt som 4 569,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_SANTANA
 • Modern chefsfåtölj i konstläder
 • Kniematic-vippmekanik
 • Lyxig stoppning
 • Absolut robust utförande
 • Markant armstöd i krom

SANTANA – Tidlöst elegant chefsfåtölj

Kvaliteten på utförandet uppfyller alla önskemål. Det högkvalitativa konstlädret har ett solitt utförande och ger förutom den fina utseendet även en förstklassig sittkänsla. Med kniematic-vippmekniken kan du avspänt luta dig båkåt i pauserna. Huvudet kan vila avspänt mot det integrerade nackstödet – en verklig sittupplevelse. Armstöden och fotkrysset i elegant krom utgör en vacker kontrast till den mörka klädseln.

 • Kniematic-vippmekaniken kan ställas in efter din kroppsvikt och ger lagom mottryck när du lutar dig bakåt. Den kan låsas i flera steg.
 • Den tjocka sitsstoppningen är mycket mjuk och ökar sittkomforten. Det använda klädselmaterialet är stadigt, robust och hållbart. Nackstödet är integrerat i ryggstödet och gör det möjligt för dig att koppla av i stolen.
 • De välvda armstöden i kromlook passar perfekt till det eleganta utseendet och ger ytterligare komfort. Det förkromade stålfotkrysset gör att stolen står säkert.
 • Den högkvalitativa konstläderklädseln har en exklusiv kviltning och har framställts med förkärlek för detaljer. Drar blickarna till sig. Klädseln är dessutom mycket lättskött och slitstark. Det ger lång hållbarhet.
 • Mått: höjd (totalt): 121 -131 cm; bredd (totalt): 63 cm; djup (totalt): 60 cm; sitshöjd: 46–56 cm; sitsbredd: 50 cm; sitsdjup (användbar): 47 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 20 cm; ryggstödets höjd: 75 cm; belastning (maximal): 120 kg; hjulstorlek (multifunktionshjul ingår): stiftdiameter 11 mm, hjuldiameter 50 mm
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 20
Höjd i cm 131.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 75
Sitthöjdsjustering i cm 46 - 56
Sittdjupsjustering i cm 47
Mått (H x B x D) i cm 131.0 x 63.0 x 60.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 63.0
Produktvikt 20.5
Sittbredd 50
Djup 60.0
Armstöd inklusive armstöd med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.