ROVO SURF - Sadelpall

Så lågt som 6 856,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_ROVO_SURF
 • Pall med sadelsits
 • Sitthöjdsjustering och skjutbar sits
 • ERGO BALANCE-teknik under sadeln
 • Stor aktionsradie med en känsla av att sitta säkert
 • Dynamisk gasfjäder

ROVO SURF – Att surfa är det nya sättet att sitta på!

Surfa istället för att sitta: Den nya ROVO SURF är en frisk fläkt på arbetsplatsen. SURF aktiverar dig som ingen annan stol. Du sitter stadigt i sadeln och överför därmed varje rörelse direkt till pallen, som absorberar den och dynamiskt återför den. Hela kroppen kommer igång på ett lekfullt och enkelt sätt. Precis som med surfing aktiverar SURF många muskelgrupper samtidigt. Och precis som surfing främjar denna pall en växling mellan kroppsspänning och avslappning. Det här är roligt, fräschar upp sinnet och tränar balanssinnet för en hälsosam hållning. SURF finns alltid till hands med sina 5 hjul - för långt, koncentrerat arbete såväl som för snabba möten och inspirerat teamwork.

 • ERGO BALANCE-teknik: Den integrerade ERGO BALANCE 3D-tekniken gör sittande rörligt och håller muskler, diskar, senor och leder i form. Ryggen är aktiv i sittande position.
 • Stor aktionsradie: [NAME] har två rörelseelement: under sitsen och nära marken i basen. För en stor aktionsradie och mycket dynamik.
 • Sadelsits: Sadelsitsen främjar rörelse och en aktiv hållning med mycket kroppsspänning. Detta stärker musklerna och avlastar ryggraden.
 • Tygöverdrag: RUNNER, meshtyg, högteknologisk fiber, andningsbar och elastisk, 100 % polyester, 510 g/m vikt, 70 000 nötningscykler (10 års garanti) Martindale, 5 ljusäkthet, 4-5 slittålighet, EN 1021- 1/-2 brandskydd
 • Gasfjäder: Den dynamiska gasfjädern uppmuntrar till rörelser upp och ner: det stimulerar kroppen, sätter igång cirkulationen och aktiverar blodcirkulationen.
 • Sitthöjdsjustering: Sitthöjden justeras steglöst med hjälp av gasfjäderns höjdjustering. Den dämpar mjukt och dynamiskt och uppmuntrar till rörelser upp och ner.
 • Smalt och särskilt stabilt fotkryss i polerat aluminium
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande hjulen för hårda golv är lämpliga för alla golvbeläggningar. För känsliga / mjuka golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 60
Hur länge du sitter 8 timmar
Höjd i cm 50.0 - 71.0
Kroppsstorleksområde i cm 140 - 190
Sitthöjdsjustering i cm 50 - 71
Sittdjupsjustering i cm 35
Mått (H x B x D) i cm 50.0 - 71.0 x 54.0 x 35.0
Tillverkare Rovo Chair
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 125
Bredd 54.0
Produktvikt 9.0
Sittbredd 35
Djup 35.0
Armstöd utan armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.