PRIORITY - Besökarstol konferensstol

Ej i lager
SKU
stamm_PRIORITY
 • Flexibel, högkvalitativ konferensstol
 • Bekväm stoppning
 • Platsbesparing genom klappsits
 • Mobilitet genom multifunktionshjul
 • Praktiska, fällbara armstöd

PRIORITY – Så förblir du flexibel!

En konferensstol ska framför allt erbjuda en sak: optimal sittkomfort! För långa möten är tydligare trevligare när dina gäster och mötesdeltagare sitter bekvämt. Med dess utmärkta sitsegenskaper erbjuder PRIORITY fantastisk flexibilitet och komfort i ett högkvalitativt utförande. De praktiska armstöden säkerställer nödvändig avlastning av axelområdet och kan fällas upp när de inte används. Den nödvändiga flexibiliteten uppnås genom de fyra hjulen som är anpassade för heltäckningsmattor, vilket gör att stolen snabbt och enkelt kan flyttas till valfri plats. Genom det praktiskt uppfällbara sätet kan besöksstolen snabbt och platsbesparande stuvas undan efter användningen, och får också plats i små utrymmen. Med PRIORITY är konferenser då tröttheten breder ut sig ett minne blott.

 • Den bekvämt stoppade sitsen är klädd med ett högkvalitativt tyg och kombineras med ett andningsaktivt nätmaterial som bekvämt anpassar sig efter kroppens konturer.
 • De praktiska armstöden kan enkelt fällas upp när de inte används
 • Efter användningen kan stolen staplas och lagras med andra stolar från samma modellserien.
 • De flesta komponenterna i besöksstolen är redan förmonterade, så den är snabbt klar att använda efter några enkla steg.
 • Mått: höjd (totalt): 87 cm; bredd (totalt): 58 cm; djup (totalt): 60 cm; sitshöjd: 47 cm; sitsbredd (användbar): 44 cm; sitsdjup (användbar): 43 cm; ryggstödets höjd: 40 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 19 cm; belastning (maximal): 120 kg; hjuldiameter: 50 mm; stiftdiameter: 11 mm. *Alla måttangivelser är utan belastning.
 • Flexibilitet genom olåsta multifunktionshjul, som gör att stolen snabbt och enkelt kan flyttas till vilken position som helst.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt.

Mer information
Sittdjupsjustering i cm 43
Armstödshöjd i cm 19
Mått (H x B x D) i cm 87.0 x 58.0 x 60.0
Höjd i cm 87.0
Hur länge du sitter 4 timmar
Stöd med justerbar höjd i cm 40
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Sitthöjdsjustering i cm 47
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 58.0
Produktvikt 10.2
Sittbredd 44
Djup 60.0
Armstöd med uppfällbara armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.