PRIORITY BASIC - Besökarstol konferensstol

Ej i lager
SKU
stamm_PRIORITY_BASIC
  • Mångsidig besöksstol
  • 2-pack
  • Platsbesparing genom klappsits
  • Bekväm stoppning
  • Flexibilitet genom stolshjul

PRIORITY BASIC – Så förblir du flexibel!

En konferensstol ska framför allt erbjuda en sak: optimal sittkomfort! För långa möten är tydligare trevligare när dina gäster och mötesdeltagare sitter bekvämt. Med dess utmärkta sitsegenskaper erbjuder PRIORITY BASIC fantastisk flexibilitet och komfort i ett högkvalitativt utförande. Den nödvändiga flexibiliteten uppnås genom de fyra hjulen som är anpassade för heltäckningsmattor, vilket gör att stolen snabbt och enkelt kan flyttas till valfri plats. Genom det praktiskt uppfällbara sätet kan besöksstolen snabbt och platsbesparande stuvas undan efter användningen, och får också plats i små utrymmen. Med PRIORITY BASIC är konferenser då tröttheten breder ut sig ett minne blott.

  • Den bekvämt stoppade sitsen är klädd med ett högkvalitativt tyg och kombineras med ett andningsaktivt nätmaterial som bekvämt anpassar sig efter kroppens konturer.
  • Efter användningen kan stolen staplas och lagras med andra stolar från samma modellserien.
  • De flesta komponenterna i besöksstolen är redan förmonterade, så den är snabbt klar att använda efter några enkla steg.
  • Flexibilitet genom olåsta hjul anpassade för heltäckningsmattor gör att stolen snabbt och enkelt kan flyttas till vilken position som helst.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt.

Mer information
Sittdjupsjustering i cm 44
Armstödshöjd i cm 20
Mått (H x B x D) i cm 92.0 x 59.0 x 62.0
Höjd i cm 92.0
Hur länge du sitter 4 timmar
Stöd med justerbar höjd i cm 42
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Sitthöjdsjustering i cm 50
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 59.0
Produktvikt 8.0
Sittbredd 41
Djup 62.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.