PONTERA PRO - Home Office kontorsstol

Så lågt som 3 813,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_PONTERA_PRO
  • Exklusiv kviltad konstläderklädsel
  • Trendig retrolook
  • Högt ryggstöd
  • Förkromade designarmstöd
  • Designerfotkryss i polerat aluminium

PONTERA PRO – Modern kontorsstol i klassisk look

Den moderna kontorsstolen PONTERA PRO imponerar med sin tidlösa elegans, sina högkvalitativa material och sitt oöverträffade hantverk. Den nötningsbeständiga klädseln är behagligt spänt och har en speciell kviltning på ryggstödet, vilket ger denna modell en speciell look. Kombinationen av svart konstläder, armstöd och fotkryss av förkromad stål avrundar det harmoniska helhetsintrycket.

  • Vippmekanik – Mekaniken eller motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt med en ratt under sitsen efter din kroppsvikt och kan låsas i flera steg.
  • Den högkvalitativa klädseln av konstläder har en exklusiv kviltning i det höga ryggstödet och har framställts med förkärlek för detaljer. Klädseln är lätt att rengöra, reptålig och bekvämt spänt över ramen.
  • De välvda armstöden passar perfekt till det eleganta utseendet och ger ytterligare komfort. Fotkrysset i aluminium gör att stolen står säkert.
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 18
Höjd i cm 117.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 60
Sitthöjdsjustering i cm 48 - 57
Sittdjupsjustering i cm 43
Mått (H x B x D) i cm 117.0 x 59.0 x 55.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 59.0
Produktvikt 16
Sittbredd 49
Djup 55.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.