LIGHT 35 - Arbetsstol arbetspall

Ej i lager
SKU
stamm_LIGHT_35
  • Sits i lättskött plast
  • Steglös justering av sitshöjden
  • Ryggstöd i plast

LIGHT 35 – Trendig pall

Minimalisten bland kontorsstolar för hemmakontoret. Sitsen och ryggstödet är tillverkade i plast och därmed immuna mot fläckar. Den speciella materialmixen i plast och förkromat stål drar blickarna till sig. Stolen är idealisk för ett inspirerande hemmakontor, trendiga kontor eller receptionsområdet.

  • Snygg design
  • Sits i plast, lätt att rengöra
  • Steglös justering av sitshöjden med toplift
  • Högkvalitativt fotkryss i förkromat stål
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.
  • Sitsen kan vridas 360°

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Höjd i cm 88.0
Kroppsstorleksområde i cm 130 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 26
Sitthöjdsjustering i cm 48 - 62
Sittdjupsjustering i cm 34
Mått (H x B x D) i cm 88.0 x 44.0 x 35.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Metall, Plast
Överdrag Plast
Garanti 24 månader
Kapacitet till 100
Bredd 44.0
Produktvikt 5.7
Sittbredd 40
Djup 35.0
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.