✮  Från och med nu förlängd retur till 31.1.2023  

LEVIO | Kontorsstol för ungdomar - Home Office kontorsstol

Så lågt som 1 941,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_LEVIO_STOFF
  • Trendig retrolook
  • Steglös vippmekanik för avspänd bakåtlutning
  • Medelhögt ryggstöd
  • Sitsklädsel i slitstarkt tyg

LEVIO - Kontorsstol till hemmakontoret i en elegant retrodesign

Den eleganta kontorsstolen LEVIO - den perfekta retro-accenten till ditt hemmakontor. Den bekväma sitsstoppningen ger en skön sittkomfort. Tack vare den integrerade vippmekanismen kan du luta dig tillbaka och koppla av när som helst. En speciell höjdpunkt är tvåskiktsdesignen i sitsen och ryggstödet, med eleganta dekorativa sömmar i diamantform. Massiva armstöd och det optimalt balanserade fotkrysset i svart plast kompletterar den moderna snurrstolen.

  • Vippmekanik – Mekaniken eller motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt med ett vridreglage under sitsen efter din kroppsvikt.
  • Stolen är klädd i kraftigt tyg som har spänts behagligt stramt. Det använda materialet är slitstarkt och mycket lättskött.
  • Sitshöjden kan anpassas steglöst med gasfjädern. Fotkrysset är behagligt stort och gör att stolen står säkert.
  • Inklusive robusta designarmstöd av plast
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 68
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 18
Höjd i cm 95.0 - 105.0
Kroppsstorleksområde i cm 140 - 180
Stöd med justerbar höjd i cm 50
Sitthöjdsjustering i cm 45 - 55
Sittdjupsjustering i cm 44
Mått (H x B x D) i cm 95.0 - 105.0 x 57.0 x 58.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 110
Bredd 57.0
Produktvikt 11.5
Sittbredd 47
Djup 58.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.