LESTER - Home Office kontorsstol

Ej i lager
SKU
stamm_LESTER
 • Ryggstöd i mesh som andas
 • Bekväm och mjukt stoppad sits
 • Vippmekanism, fjäderkraft, som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
 • Vackert designade armstöd

LESTER – Modern kontorsstol med elegant design för hemmakontoret!

Subtil och tidlös är de två ord som bäst beskriver vår LESTER. Designen imponerar med tydliga linjer och kompromisslös funktionalitet. Den stoppade sitsen med tygklädsel i kombination med det ergonomiskt formade ryggstödet med andningsbart meshmaterial ger maximal komfort. Vippmekanismen kan justeras efter respektive användares vikt och gör att du kan luta dig tillbaka och koppla av. De stilrena armstöden av plast ger ytterligare stöd.

 • Ryggstödet är ergonomiskt designat med klädsel av meshtyg som andas
 • Med robusta armstöd i plast
 • Den tjocka sitsstoppningen är mycket mjuk och ökar verkligen sittkomforten; tygklädseln har bra grepp och är robust och slitstark.
 • Vippmekanik – Mekaniken resp. motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt efter din kroppsvikt genom en ratt under sitsen och kan låsas i flera steg.
 • Steglös höjdjustering av sitsen för individuell anpassning till användaren
 • Vackert designat och stabilt fotkryss i plast, svart
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 66
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 20
Höjd i cm 108.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 185
Stöd med justerbar höjd i cm 57
Sitthöjdsjustering i cm 46 - 55
Sittdjupsjustering i cm 47
Mått (H x B x D) i cm 108.0 x 64.0 x 61.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 100
Bredd 64.0
Produktvikt 10.3
Sittbredd 51
Djup 61.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.