Skrivbordsstolar för barn

DEN PERFEKTA SITTMÖJLIGHETEN FÖR STUDIER OCH SPEL

Barnvänliga, ergonomiska barnstolar gör lärande roligt. De är höjdjusterbara och växer med barnet. De finns i många fantastiska designer och ett brett urval. Läs vilka kriterier som är viktiga när du väljer ett barns skrivbordsstol för rätt sittställning och lärande.

Skrivbordsstolar för barnSkrivbordsstolar för barn
Filter
Färg
Färg
Endast tillgängliga föremål
Endast tillgängliga föremål
Handlar nu enligt
  1. Färg Brun Ta bort Denna Artikel
  2. Endast tillgängliga föremål Ja Ta bort Denna Artikel
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

Sätt fallande sortering
  1. JOY I - Snurrstol för barn Ljusbrun
    JOY I - Snurrstol för barn
    Så lågt som 1 593,00 kr 2 036,00 kr
    Inkl. moms - fri frakt

Bra vridbara barnstolar kombinerar lek och god hälsa

Redan tidigt i livet tillbringar pojkar och flickor flera timmar per dag vid skrivbordet. Oavsett om det är för att göra läxor, skapa något eller spela på datorn. En skrivbordsstol för barn måste därför uppfylla olika behov: den bör främja rätt hållning, den ska kunna växa med barnet samt naturligtvis tilltala barnet och passa in i utrymmet där läxorna görs.

Vridbara barnstolar som växer med barnet

Genom att sitthöjden och ryggstödet kan justeras, kan stolen växa med och anpassas individuellt till barnet. En sådan arbetsplats kompletteras optimalt av ett höjdjusterbart skrivbord för barn.

Sitt rätt - ha kul medan du lär dig

Barnets vridbara stol ska utgöra en helhet med skrivbordet. Den optimala sitthöjden från stol till skrivbord kan justeras enligt följande: benen ska vara i 90° vinkel, dvs fötter, knän och höfter ska alltid vara i en rät vinkel. Sitthöjden bör också ställas in så att armarna kan vila bekvämt på bordet i 90° vinkel.

För att säkerställa en optimal sittposition på lång sikt ska föräldrar alltid kontrollera om bord och stol är korrekt inställda. Genom att följa dessa riktlinjer förhindrar de effektivt eventuella posturala skador eller ryggsmärtor. Mer information om att sitta ergonomiskt hittar du på Serviceområdet.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.