Inför skolstarten - Nu 15%* rabatt på ALLA hjh OFFICE barnstolar och bord med rabattkoden HJH15KIDS !
*Gäller endast hjh OFFICE-produkter. Utesluter redan reducerade artiklar. Kan inte kombineras med andra kampanjer. Period: 08.04. - 21.04.2024

INSTRUCTOR S - XXL snurrstol

Ej i lager
SKU
stamm_INSTRUCTOR_XXL_S_PU
 • Högkvalitativ XXL-stol
 • Passar en kroppsvikt på upp till 220 kg
 • Bekväm kombination av ryggstöd gjort av meshmaterial som andas och en sits av konstläder
 • Praktiska armstöd med softpad-dynor som kan fällas upp
 • Svankstöd med justerbar höjd och djup

Speciellt långa eller tunga personer har ofta svårt att hitta rätt kontorsstol eftersom de flesta skrivbordsstolar inte är skräddarsydda för deras specifika behov. Men vad ska man göra om en vanlig stol inte är tillräcklig, för att man väger några kilo för mycket eller är väldigt lång? Inga problem, INSTRUCTOR S är lösningen. Denna stol ger tillräckligt med utrymme utan att offra komfort och kvalitetsmaterial. Den behagliga stoppningen gör att du kan sitta bekvämt i många timmar. Det ergonomiskt designade ryggstödet har ett luftigt meshtyg och stöder korrekt sitthållning. Tack vare det inbyggda svankstödet känner du dig avslappnad och i form även efter en lång arbetsdag. Men inte bara utrustningen är exceptionell, med en lastkapacitet på 220 kg; även visuellt övertygar denna kontorsstol.

 • Ryggstödet är klätt med meshmaterial som andas. Det ger perfekt luftcirkulation på ryggen. Stolen har ett behagligt klimat även på varma dagar.
 • Det inbyggda svankstödet kan justeras inom 5 cm höjd och 6 cm djup och kan därför ställas in på ett optimalt sätt
 • Den konstläderklädda sitsen har generösa mått som ger en mycket bekväm sittkomfort. Även den väl tilltagna stoppningen bidrar till detta.
 • Särskilt praktiskt: armstöden med softpad-dynor kan fällas upp om du behöver mer rörelsefrihet
 • Vippmekanik – Mekaniken eller motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt med en ratt under sitsen efter din kroppsvikt.
 • Denna modell har en förstärkt gasfjäder samt en ovanligt robust mekanik. Alla komponenter är högkvalitativa och perfekt anpassade efter varandra. Det möjliggör en maximal bärförmåga på 220 kg.
 • Stabilt och elegant fotkryss i förkromat stål
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 22 - 26
Höjd i cm 119.0
Kroppsstorleksområde i cm 170 - 210
Stöd med justerbar höjd i cm 63
Sitthöjdsjustering i cm 46 - 56
Sittdjupsjustering i cm 52
Mått (H x B x D) i cm 119.0 x 73.0 x 65.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 220
Bredd 73.0
Produktvikt 26.5
Sittbredd 56
Djup 65.0
Armstöd med uppfällbara armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.