INSTRUCTOR II Konstläder - XXL snurrstol

INSTRUCTOR II Konstläder - XXL snurrstol 1 4.3 5 1
Ej i lager
SKU
stamm_INSTRUCTOR_II_XXL_PU_BLA
 • Högkvalitativ XXL-stol
 • Passar en kroppsvikt på upp till 220 kg
 • Lyxig stoppning
 • Absolut robust utförande

INSTRUCTOR II - Bästa sittkomfort för starka personligheter!

Speciellt långa eller tunga människor har ofta svårt att hitta rätt kontorsstol eftersom de flesta skrivbordsstolar inte är skräddarsydda för deras specifika behov. Men vad ska man göra om en vanlig stol inte är tillräcklig, för att man väger några kilo för mycket eller är väldigt lång? Inga problem, INSTRUCTOR II är lösningen. Denna stol ger tillräckligt med utrymme utan att offra komfort och kvalitetsmaterial. Den behagliga stoppningen gör att du kan sitta bekvämt i många timmar. Det ergonomiskt utformade, höga ryggstödet med integrerat nackstöd ser till att du kan sitta avspänt och förebygger spänningar. Men inte bara utrustningen är exceptionell, med en lastkapacitet på 220 kg; även visuellt övertygar denna kontorsstol.

 • Denna modell har en förstärkt gasfjäder samt en ovanligt robust mekanik. Alla komponenter är högkvalitativa och perfekt anpassade efter varandra. Det möjliggör en maximal bärförmåga på 220 kg.
 • De konstläderklädda sits- och ryggytorna har generösa mått som ger en mycket bekväm sittkomfort. Även den väl tilltagna stoppningen bidrar till detta.
 • Vippmekanik – Mekaniken eller motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt med en ratt under sitsen efter din kroppsvikt.
 • De stoppade armstöden med dynor i konstläder passar perfekt till det eleganta utseendet och ger ytterligare komfort. De kan justeras på höjden i flera steg eller fällas bakåt om du inte behöver dem. Fotkrysset i stål ger tillräckligt stöd och gör att stolen står säkert.
 • Sitsen och ryggen består av dubbla vadderade skikt, som anpassar sig optimalt efter kroppen och ger en mycket mjuk och behaglig sittkomfort. Ryggstödet har dessutom en förformad böjning i svankregionen, som ger ryggen perfekt stöd när du sitter upprätt.
 • Mått: höjd (totalt): 135 cm; bredd (totalt): 78 cm; djup (totalt): 80 cm; sitshöjd: 47 - 57 cm; sitsbredd (användbar): 54 cm; sitsdjup (användbar): 52 cm; ryggstödets höjd: 78 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 21 - 25 cm; fotkryssets diameter: 74 cm; belastning (maximal): 220 kg; hjuldiameter: 60 mm; stiftdiameter: 11 mm. *Alla måttangivelser är utan belastning.
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 74
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 21 - 25
Höjd i cm 135.0
Kroppsstorleksområde i cm 170 - 210
Stöd med justerbar höjd i cm 78
Sitthöjdsjustering i cm 47 - 57
Sittdjupsjustering i cm 52
Mått (H x B x D) i cm 135.0 x 78.0 x 80.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 220
Bredd 78.0
Produktvikt 24.7
Sittbredd 54
Djup 80.0
Armstöd med uppfällbara armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 60 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.