Kontorsstolar med toppbetyg

Ergonomiska kontorsstolar

Startseite Banner (SE) | 24h Stuhl

Kontorsstolar – välj ett ergonomiskt alternativ


Många människor spenderar sin dagliga kontorstid sittande i flera timmar om dagen - ofta tillbringar vi mer tid med att sitta ner än att ligga i sängen. För att bibehålla en frisk rygg, är det därför desto viktigare att välja sittmöbel med omsorg.

Moderna kontorsstolar stödjer en sund och dynamisk sittposition med hjälp av ländryggstöd, armstöd, nackstöd och speciella mekanismer. Det är viktigt att stolen kan justeras individuellt efter din kroppshöjd och vikt. Helst inte bara sitthöjden, men också alla andra funktioner såsom ryggstödshöjd eller armstödets läge. Personer med en lång eller tung kroppsbyggnad behöver en XXL-stol, som är exakt anpassad efter användarens krav.

En ergonomisk kontorsstol kan vara rimligt prissatt men ändå hålla en hög kvalitet - vilket hjh OFFICE har bevisat i många år. Våra experter är alltid på utkik efter moderna, prisvärda och snygga chefsstolar och vridbara stolar. Ta en titt på vårt stora sortiment och hitta rätt stol för dig.

Omfattande utbud av sittmöbler

Arbetspallar och stöd för stående arbetspositioner är vanligtvis mer mobila och mindre skrymmande än kontorsstolar och lämpar sig till exempel för arbete vid arbetsbänkar, på labb eller på läkarmottagningar. Se till att välja lättskötta material och hög stabilitet för dina skrivbordsstolar.

Stolar utan hjul används vanligtvis som besöksstolar i väntrummet. De finns tillgängliga som klassiska modeller med ben eller som fribärande stolar.

En ergonomisk arbetsplats för läxor och skapande är särskilt viktig för barn. Du hittar många barnstolar hos oss, som kan justeras i takt med att barnet växer.

Tillbehör

Golvmattor skyddar golvbeläggningen och säkerställer en optimal rullfunktion. Hårdgolvshjul är lämpliga för klinkers, parkett och laminat. Fotstödet främjar en dynamisk sittposition och ger avslappning även under längre arbetsdagar.