✮  Från och med nu förlängd retur till 31.1.2023  

ZOSA NET - Home Office kontorsstol

Ej i lager
SKU
stamm_ZOSA_NET
  • Modern chefsfåtölj i mesh/konstläder
  • Vippmekanik
  • Extra högt, ergonomiskt designat ryggstöd

– Tidlös kontorsstol i mesh-/läderkombination

På designområdet är den sedan länge en klassiker. Det höga ryggstödet fångar upp dig när du avspänt lutar dig bakåt under arbetet och meshtyget ger dig bra ventilation. Kombinationen av luftigt tyg och konstläder av hög kvalitet i ger ett modernt och samtidigt klassiskt intryck, en riktig blandning av stilar! Designen avrundas av elegant böjda armstöd med kromapplikationer.

  • Steglös justering av sitshöjden med toplift
  • Vippmekanism, fjäderkraft, som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
  • Bred sits
  • Klädsel av mesh och konstläder
  • Designerarmstöd, delvis förkromat
  • Designerfotkryss, förkromat
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder/tyg
Överdrag 65 % polyuretan
Garanti 24 månader
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.