GT GAME II - Spelstol

Ej i lager
SKU
stamm_GT_GAME_II
  • Gamingstol med sportsits
  • Vippmekanism, fjäderkraft, som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
  • Ryggstöd med integrerat nackstöd
  • Sitsklädsel i slitstark konstläder

GT GAME II – I omkörningsfilen

Med vår GT GAME II tar du racingspelen till ditt skrivbord. Gamingstolen är skuren som en stol i en sportbil och ser mycket tjusig ut, med klädel i konstläder och vita kontrasterande sömmar. De gjutna sidorna på ryggstödet och sittplatsen ger bra sidostöd och förmedlar därigenom en helt ny sittupplevelse. Med GT GAME II är du väl rustad för timmar av spelsessioner eller arbete på datorn. Den högkvalitativa konstläderklädseln har en exklusiv quiltning och har tillverkats med kärlek för detaljer. Klädseln är dessutom mycket lättskött och slitstark. Det ger lång hållbarhet.

  • Mått: höjd (totalt): 126 cm; bredd (totalt): 64 cm; djup (totaltt): 57 cm; sitshöjd: 47 - 57 cm; sitsbredd (användbar/komplett): 41 / 51 cm; sitsdjup (användbar): 47 cm; ryggstödets höjd: 69 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 16 cm; fotkryssets diameter: 65 cm; belastning (maximal): 120 kg; hjuldiameter: 50 mm; stiftdiameter: 11 mm. *Alla måttangivelser är utan belastning.
  • Ryggstödet kan flyttas bakåt, men sitsen förblir i samma vinkel. Motståndet kan justeras individuellt med ett hjul under sitsen. Positionen kan låsas i fem lägen.
  • Armstöden och fotkrysset är tillverkade i slittålig plast. Materialet är mycket robust och lättskött.
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt.

Mer information
Sitthöjdsjustering i cm 47 - 57
Mekanik Vippmekanik
Mått (H x B x D) i cm 126.0 x 64.0 x 57.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 190
Sittdjupsjustering i cm 47
Basdiameter i cm 64
Höjd i cm 126.0
Armstödshöjd i cm 15
Hur länge du sitter 8 timmar
Stöd med justerbar höjd i cm 70
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 64.0
Produktvikt 14.5
Sittbredd 41
Djup 57.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.