GAMEBREAKER POLARYS - Spelstol

Så lågt som 3 106,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_POLARYS
 • Sportig design
 • Vippmekanik för avspänd bakåtlutning
 • Ryggstöd med justerbar lutning
 • Ryggstöd med integrerat nackstöd
 • Inklusive svankkudde
 • Klädsel av konstläder

GAMEBREAKER POLARYS – Sitt som ett proffs

Den som någon gång har suttit i GAMEBREAKER POLARYS vill inte resa sig på länge. Gamingstolen är med sin bekvämt stoppade sits och ryggstöd, inklusive medföljande ländryggskudde, så bekväm att användare även efter längre spelomgångar kan njuta av utomordentligt sittkomfort. Tack vare sin sportiga design som påminner om en racerbilsstol och de typiska sidostöden erbjuder stolen det bästa greppet och dessutom en spektakulär racingkänsla. Denna modell, som är tillverkad av högkvalitativt, ventilerande konstläder och en robust stålram, utmärker sig med bra materialval. GAMEBREAKER POLARYS gör så att gaming-hjärtan slår lite fortare.

 • Ryggstödet kan flyttas bakåt, men sitsen förblir i samma vinkel. Motståndet kan justeras individuellt med ett hjul under sitsen. Positionen kan låsas i fem lägen.
 • Lutningen på det höga ryggstödet kan justeras separat och kan låsas i flera steg. De som gillar det lite mjukare, kan sitta extra bekvämt med hjälp av den medföljande ländryggskudden.
 • Den högkvalitativa konstläderklädseln har framställts med förkärlek för detaljer. Drar blickarna till sig. Klädseln är dessutom mycket lättskött och slitstark. Det ger lång hållbarhet.
 • Armstöden, fotkrysset och ramen har tillverkats av motståndskraftig plast. Materialet är mycket robust och lättskött.
 • 4D-armstöd med softpad-dynor - armstöden kan ställas in horisontellt, vertikalt, i bredd och i vinkel och på så sätt anpassas till varje upptänklig sittposition.
 • Utrustad med högkvalitativa multifunktionshjul, lämpliga för alla golv. Hjulen kännetecknas av deras höga nötningsbeständighet och motståndskraft, och skyddar dina golv genom de speciellt belagda löpytorna.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt.

Mer information
Sitthöjdsjustering i cm 46 - 52
Mekanik Vippmekanik
Mått (H x B x D) i cm 134.0 x 73.0 x 57.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Sittdjupsjustering i cm 47
Basdiameter i cm 70
Höjd i cm 134.0
Armstödshöjd i cm 18 - 26
Hur länge du sitter 8 timmar
Stöd med justerbar höjd i cm 82
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 73.0
Produktvikt 20.5
Sittbredd 44
Djup 57.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.