✮  Från och med nu förlängd retur till 31.1.2023  

ERGO SPINE BASE - Proffs kontorsstol

Ej i lager
SKU
stamm_ERGO_SPINE_BASE
  • Innovativt stolkoncept
  • Det bästa stödet för din ryggrad
  • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
  • Raffinerade utskärda detaljer i ryggområdet

ERGO SPINE BASE - Design och ergonomi på hög nivå

Den dynamiskt formade ERGO SPINE BASE övertygar tekniskt och visuellt med sofistikerade detaljer så att den kan användas både i öppna kontorslandskap och på hemmakontoret. Tillverkad av robust plast med snygga utskärningar blir ryggstödet inte bara en modern höjdpunkt på kontoret, utan anpassar sig också till alla användare tack vare sin ergonomiska design och säkerställer optimal luftcirkulation på ryggdelen tack vare de luftgenomsläppliga utskärningarna. En synkrongunga är standard liksom den stramt spända och slitstarka tygklädseln på sits och ryggstöd. Med ERGO SPINE BASE får du en frisk fläkt till ditt kontor och gör något bra för ryggen!

  • Stolen är klädd i kraftigt tyg som har spänts behagligt stramt. Det använda materialet är slitstarkt och mycket lättskött.
  • Ergonomiskt ryggstöd i form av en ryggrad med luftgenomsläppliga utskärningar för optimal luftcirkulation i ryggområdet
  • Bekväm, stoppad sittdyna med justeringsmöjligheter av sitsdjupet
  • Synkrongunga med individuell viktjustering som kan låsas i önskat läge garanterar optimalt stöd för naturliga rörelser. När du lutar dig tillbaka stöds ryggen optimalt och benen avlastas
  • Vackert designat och stabilt fotkryss i plast
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 75
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Höjd i cm 103.0 - 111.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 185
Stöd med justerbar höjd i cm 59
Sitthöjdsjustering i cm 44 - 52
Sittdjupsjustering i cm 43 - 49
Mått (H x B x D) i cm 103.0 - 111.0 x 52.0 x 62.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 52.0
Produktvikt 17.6
Sittbredd 52
Djup 62.0
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.