ENZA - Proffs chefsfåtölj

Så lågt som 5 496,00 kr 6 117,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_ENZA
  • Sportigt elegant design
  • Kniematisk vippmekanism, fjäderkraft individuellt justerbar efter kroppsvikt, låsbar i flera lägen
  • Magnetiska nackkuddar för enkel fastsättning
  • Bekväm sits av lättskött konstläder

ENZA – En sportig touch

Söker du ett sportigt alternativ till den klassiska kontorsstolen? Då är ENZA rätt stol för dig! Det sportiga utseendet ger den eleganta chefsstolen en äkta racinglook. De formade sidorna på ryggstödet och sitsen rundar skickligt av den sportiga looken och ser till att du sitter stadigt. Extra komfort tillhandahålls av den magnetiska nackkudden, som ger en hälsosam och behaglig sittkomfort under kontorsarbetet. Investera i ENZA och sätt sportiga accenter i ditt arbetsrum.

  • Kniematic-vippmekanik för avspänd bakåtlutning – främjar optimal blodcirkulation och avlastar låren
  • Du som vill ha mer komfort, kan sitta extra bekvämt med hjälp av den medföljande nackkudden. De praktiska inbyggda magneterna säkerställer en korrekt och variabel fastsättning på stolen. Därmed hålls kudden tillförlitligt på plats.
  • Armstöden med softpad-dynor kompletterar det sportiga utseendet och ger ytterligare komfort.
  • Det snygga, förkromade fotkrysset i robust aluminium gör att stolen alltid står säkert.
  • Mått: höjd (totalt): 136 cm; bredd (totalt): 67 cm; djup (totalt): 60 cm; sitshöjd: 45 - 53 cm; sitsbredd (användbar/komplett): 42/50 cm; sitthöjd (användbar): 48 cm; ryggstödets höjd: 83 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 16 cm; fotkryssets diameter: 66 cm; belastning (maximal): 120 kg; hjuldiameter: 50 mm; stiftdiameter: 11 mm. *Alla måttangivelser är utan belastning.
  • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 66
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 16
Höjd i cm 136.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 83
Sitthöjdsjustering i cm 45 - 53
Sittdjupsjustering i cm 48
Mått (H x B x D) i cm 136.0 x 67.0 x 60.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 67.0
Produktvikt 21.2
Sittbredd 42
Djup 60.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.