✮  Från och med nu förlängd retur till 31.1.2023  

EMILIA - Proffs chefsfåtölj

Så lågt som 5 377,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_EMILIA
 • Mesh som andas
 • Ergonomiskt och aktivt sittande
 • Meshklädsel för optimal luftcirkulation
 • Kniematic-vippmekanik i fyra steg
 • Högt ryggstöd
 • Förkromade designarmstöd

EMILIA – Designerstol med komfort.

Ren design – för ditt kontor. Den moderna chefsfåtöljen med stabiliserande meshmaterial som andas sörjer för obehindrad luftgenomsläpplighet och tillför stolen lätthet. Stolen har en tydlig med ändå raffinerad form tack vare den smala ryggdelen. Den väl genomtänkta kniematic-vippmekaniken som går mycket lätt garanterar en avspänd lutning och stöd i alla sittställningar. De eleganta, förkromade designarmstöden avrundar helhetsbilden. Här får du en optiskt tilltalande samt tekniskt övertygande stol som gör det möjligt för dig att sitta länge utan att bli trött.

 • Steglös justering av sitshöjden med toplift
 • Slittåligt meshtyg som andas
 • Mycket smidig kniematisk vippmekanism som gör att du lätt kan luta dig bakåt, fjäderkraft individuellt justerbar efter kroppsvikt, låsbar i 4 lägen
 • Ergonomiskt designat, högt ryggstöd
 • Robust ramkonstruktion av förkromat stål
 • Designerarmstöd förkromat stål
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.
 • Designerfotkryss i polerat aluminium

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 21
Höjd i cm 124
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 68
Sitthöjdsjustering i cm 47 - 56
Sittdjupsjustering i cm 46
Mått (H x B x D) i cm 124 x 58 x 46
Tillverkare hjh OFFICE
Material Mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 58
Produktvikt 25
Sittbredd 48
Djup 46
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.