Inför skolstarten - Nu 15%* rabatt på ALLA hjh OFFICE barnstolar och bord med rabattkoden HJH15KIDS !
*Gäller endast hjh OFFICE-produkter. Utesluter redan reducerade artiklar. Kan inte kombineras med andra kampanjer. Period: 08.04. - 21.04.2024

CORVENT - Proffs kontorsstol

Så lågt som 5 546,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_CORVENT
 • Unik design med en antydan av retro
 • Synkron mekanism som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
 • Ryggstöd i mesh som andas
 • Armstöd med justerbar höjd
 • Designerfotkryss i aluminium

CORVENT – Unik design som du lägger märke till

Vare sig det är på kontoret eller hemma imponerar vår designade kontorsstol inte bara med komfort och sittkänsla, den är också perfekt för långa personer upp till 190 cm utan att kännas för stor. Här följer designen inte funktionen. Denna kontorsstol har optimerats för maximal komfort. Ryggstödet är gjort i ett luftigt meshtyg medan sitsen har en klädsel av slittåligt tyg. Synkrongungan kan låsas i flera steg och kan anpassas efter kroppsvikten. En fantastisk designstol som kommer att dra ögonen till sig på vilket kontor som helst!

 • Unik design med en viss retro-touch: den ovala ryggen har en elastisk meshyta som skapar en ljus och luftig look och garanterar behaglig sittkomfort även under varmare dagar. I kombination med den högkvalitativa sitsklädseln garanteras långt och bekvämt sittande.
 • Synkrongungan förenar ryggstödets lutning med sitsens lutning. Funktionen ger kroppen stöd i alla ställningar och ger en ergonomisk komfort.
 • 3D-armstödens med integrerade softpad-dynor kan justeras i höjd, vinkel och bredd och därmed ställas in helt efter dina önskemål.
 • Ryggstödets presstryck kan justeras individuellt efter kroppen och ditt behov. Då får ryggen bästa möjliga stöd och stabilitet.
 • CORVENT är mycket stabil tack vare sitt vackert designade massiva fotkryss i aluminium. En snygg kontrast till den speciella designen.
 • Mått: höjd (totalt): 95–105 cm; bredd (totalt): 72 cm; djup (totalt): 56 cm; sitshöjd: 44–54 cm; sitsbredd (användbar): 52 cm; sitsdjup (användbar): 46 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 17–27 cm; ryggstödets höjd: 51 cm; belastning (maximal): 120 kg; hjulstorlek (hårda för heltäckningsmatta ingår): stiftdiameter 11 mm, hjuldiameter 50 mm
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 17 - 27
Höjd i cm 95.0 - 105.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 51
Sitthöjdsjustering i cm 44 - 54
Sittdjupsjustering i cm 46
Mått (H x B x D) i cm 95.0 - 105.0 x 72.0 x 56.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 72.0
Produktvikt 19.4
Sittbredd 52
Djup 56.0
Armstöd inklusive armstöd (med justerbar höjd)
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.