AVIDA - Home Office kontorsstol

Så lågt som 2 334,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_AVIDA
 • Stol med stor sits för hemmakontoret
 • Vippmekanik
 • Klädsel av slitstarkt tyg
 • Stoppat designerarmstöd

AVIDA – Trendig kontorsstol i många färger

Behöver du mer omväxling? Inga problem – med vår AVIDA tillför du kontoret färg och liv. De olika färgerna på dessa trendiga kontorsstolar ger stort utrymme för ett ungdomligt och dynamiskt rumskoncept. Och självklart är de också bekväma. Den här modellen drar blickarna till sig med det svarta sidopartiet på stoppningen. Men inte bara de fräcka detaljerna utan framför allt den harmoniska kombinationen av rena linjer och elegant krom gör denna kontorsstol till en tidlös klassiker. Tack vare sin kompakta form och det låga ryggstödet är denna snurrstol särskilt lämplig för mindre personer, men även ungdomar upp till en höjd av 1,70 m får lätt plats.

 • Steglös justering av sitshöjden med toplift
 • Högkvalitativ vippmekanism, fjäderkraft, som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
 • Stor sits
 • Sidor med svart tyg i kontrastfärg
 • Stoppade armstöd (kan inte höjdjusteras)
 • Högkvalitativt fotkryss i förkromat stål
 • Moderna tvåfärgade hjul
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 21
Höjd i cm 93
Kroppsstorleksområde i cm 130 - 180
Stöd med justerbar höjd i cm 40
Sitthöjdsjustering i cm 44 - 53
Sittdjupsjustering i cm 42
Mått (H x B x D) i cm 93 x 56 x 42
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag Tyg
Garanti 24 månader
Kapacitet till 110
Bredd 56
Produktvikt 11
Sittbredd 46
Djup 42
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.