ASTONA V - Besökarstol konferensstol

Så lågt som 4 372,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_ASTONA_V
  • Elegant besöksstol
  • Sits och ryggstöd i dubbelt meshmaterial som andas
  • Återgår automatiskt till utgångsläget

ASTONA V – Högre sittkomfort med dubbel mesh

När det gäller design och formgivning är ASTONA V är verklig höjdpunkt. Den fina klädseln består av dubbel mesh och är därigenom ytterst robust utan att ge avkall på sittklimatet. Den absoluta höjdpunkten på den här besöksstolen är den så kallade auto-return-gasliften, eller automatisk återgång. D.v.s. stolen vänder automatiskt tillbaka till startpositionen när man ställer sig upp.

  • Stolen återgår automatiskt till ursprungsläget. Detta innebär att stolen automatiskt vänder tillbaka till startpositionen när man ställer sig upp.
  • Denna modell har dubbelt meshmaterial. Det ser ut som en normal tygklädsel, men du kan fortfarande njuta av det luftiga sittklimatet.
  • De välvda armstöden passar perfekt till det eleganta utseendet och ger ytterligare komfort. Det förkromade stålfotkrysset gör att stolen står säkert och glidskorna i plast skyddar golvet
  • Mått: höjd (totalt): 92 cm; bredd (totalt): 60 cm; djup (totalt): 60 cm; sitshöjd: 45 cm; sitsbredd (användbar/total): 48/52 cm; sitsdjup (användbar): 41 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 21 cm; ryggstödets höjd: 46 cm; belastning (maximal): 120 kg; stiftdiameter glidskor 11 mm

Smart Premium Collection

Med den här produkten får du följande, extra och exklusiva SPC-Premium-fördelar:

  • Utökad garanti till 4 år
  • Exklusiv telefonsupport även efter köpet
  • Reservdelsgaranti under hela garantiperioden

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Armstödshöjd i cm 21
Höjd i cm 98.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 46
Sitthöjdsjustering i cm 45
Sittdjupsjustering i cm 41
Mått (H x B x D) i cm 98.0 x 64.0 x 60.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 4 år
Kapacitet till 120
Bredd 64.0
Produktvikt 16.5
Sittbredd 48
Djup 60.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive glidskor för hårda golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.