Information om teknik: Webbläsarinställningar

Surfa säkert och bekvämt.

JavaScript

JavaScript är en teknik som används på många webbplatser. Enkelt uttryckt ger det dynamiska effekter, kortare laddningstider och avsevärt förbättrad bekvämlighet när du surfar. JavaScript är aktiverat som standard i de flesta moderna webbläsare.

Vår butik använder också JavaScript för att ge dig med en optimal shoppingupplevelse. Därför rekommenderar vi att du aktiverar JavaScript i din webbläsare. Hur det går till förklarar vi nedan.

Naturligtvis kan du handla hos oss även om du inte vill eller kan aktivera JavaScript. Vissa funktioner är då inte tillgängliga, vi har lagt stor vikt vid att göra det lätt att handla hos oss.

Om JavaScript är inaktiverat visas en röd varning ovanför denna text.

Hur aktiverar jag JavaScript i min webbläsare?

Firefox: Klicka på inställningar i Firefox-menyn. Under Innehåll aktiverar du JavaScript och klickar på OK.

Internet Explorer: I den övre menyraden klickar du på ikonen som ser ut som ett kugghjul (Verktyg) och sedan på Internetalternativ. Under säkerhet du antingen klicka på standardnivå eller Välj att justera nivå. Aktivera sedan under Scripting rutan Active scripting. Bekräfta med OK.

Google Chrome: I Google Chrome är JavaScript alltid aktiverat. Om du har inaktiverat JavaScript manuellt kan du ångra det via en parameteröverföring (chrom.exe--enable-javascript).

Opera: I Opera-menyn, klicka på Inställningar / Inställningar... I dialogrutan som öppnas, markerar du rutan JavaScript under Avancerat / Innehåll och klickar sedan på OK.

Ladda därefter om sidan. Varningen bör då inte längre synas.