Art. Nr.: 608900
TOP WORK 20 - Arbetsstol arbetspall Vit
hjh OFFICE
Sitshöjden kan justeras
Ryggstödets höjd kan justeras
Lämplig för professionella kontor
360° bild av artikeln TOP WORK 20 - Arbetsstol arbetspall
Touch 360°
TOP WORK 20 - Arbetsstol arbetspall Vit
  • Ergonomisk sadelsits
  • Ryggstöd höjdjusterbart
  • Justerbar sitslutning
  • Robust klädsel (slitstyrka på 500 000)
2303 kr
Inkl. moms - fri frakt
välj Färg:
Tillgänglig omedelbart
Leverans på 3–6 vardagar
Beskrivning

TOP WORK 20 – Arbetshäst med exklusiva klädselmaterial.

Den här pallen har en ergonomisk sadelform som främjar rätt sittställning och hjälper dig att bevara en sund kroppshållning. Ryggraden stöds även av det justerbara och anatomiskt formade ryggstödet – det förebygger ryggsmärtor och diskproblem på lång sikt. Dessutom uppfyller den här stolen högsta krav på kvalitet och utförande. Den konstläderliknande klädslen är ställd över alla tvivel. Den övertygar med en slitstyrka på 500 000 Martindale, och är därmed till och med lämplig för kontinuerlig användning i kontrollrum. Den är utrustad med alla nödvändiga inställningsmöjligheter. Sittställningen kan på så sätt anpassas perfekt efter användaren. Den perfekta följeslagaren för praktik, verkstad eller laboratorium.

  • Det använda klädselmaterialet håller högsta kvalitet. Den tål 500 000 nötningscykler (Martindale) och kan därför användas även vid kontinuerlig drift, till exempel i kontrollrum eller driftcentraler.
  • Det ergonomiska ryggstödet kan justeras steglöst på höjden. Sitsens lutning kan justeras. Då får du garanterat en bekväm och sund sittställning.
  • Designerfotkrysset i aluminium har rörliga hjul, vilket gör att pallen kan användas flexibelt och individuellt på arbetsplatsen. Sitshöjden på kan naturligtvis ställas in steglöst.
  • Mått: höjd (totalt): 105 cm; bredd (totalt): 36 cm; djup (totalt): 40 cm; sitshöjd: 47–67 cm; sitsbredd (användbar/total): 35/36 cm; sitsdjup (användbar): 31 cm; ryggstödets höjd: 30–38 cm; belastning (maximal): 110 kg; hjulstorlek (hårda för heltäckningsmatta ingår): stiftdiameter 11 mm, hjuldiameter 50 mm
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

specifikationer
Tillverkare hjh OFFICE
Överdrag 100 % polykarbonat
Färg Vit
Rullhjulsinstruktioner inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor
Sitthöjdsjustering 47 - 67 cm
Sittbredd 35 cm
Sittdjupsjustering 31 cm
Stöd med justerbar höjd 30 - 38 cm
Tål belastning upp till 110 kg
Kroppsstorleksområde 160 - 195 cm
Produktvikt 9.5 kg
Garanti 24 månader
Material Konstläder
Mått (H x B x D) 105.0 x 36.0 x 40.0 cm
Hur länge du sitter 8 timmar
Omdömen (4)
Totalt
8,4
4x
 
Privat
8,8
3x
 
Kommersiellt
7,3
1x
Utformning
Material/haptik
Ergonomi
Komfort
Pris/prestanda
Rekommendera

Du kanske också gillar detta: