Art. Nr.: 721070
PIEDINO NEO - Fotstöd Svart/grön
hjh OFFICE
  • Höjden kan ställas in i tre steg
  • Förbättrar blodcirkulationen
  • Mått golvyta: 450 x 330 mm
803 kr
Inkl. moms - fri frakt
välj Färg:
Tillgänglig omedelbart
Leverans på 3–6 vardagar
Beskrivning

Fotstödet PIEDINO NEO kan ställas in på höjden i tre steg och är en liten men fin hjälpreda i vardagen. Den rörliga plattformen, som anpassar sig till dina rörelser, flyttar fötterna till en högre position. Detta leder till bättre blodcirkulation i fötter och ben. Detta är fördelaktigt vid det dagliga arbetet, särskilt för kortare personer, eftersom sittställningen förbättras avsevärt. För att förhindra att den glider in under bordet har den halkfria gummifötter. Höjden på denna modell kan justeras i tre steg, den är gjord av mycket slittålig polystyren.

  • Ren avkoppling för dina fötter. Funktionellt fotstöd av extremt brottsäker plast. Med stor fotyta samt ergonomisk lutningsfunktion.
  • De monterade gummifötterna gör fotstödet halksäkert och gör att det står säkert. Den räfflade ytan med fotavtrycken ser inte bara bra ut. Den förhindrar att man glider och känns väldigt bekväm om man bara har strumpor på fötter när man sätter dem på fotstödet.
  • En ergonomisk avlastning av ryggen kan uppnås genom höjdjusteringen i tre steg samt den stora lutningsvinkeln – den kan lutas steglöst till 20° och garanterar därmed rätt position för fötterna för alla.
  • Den lätt svängande stödplattan anpassar sig till varje rörelse och säkerställer därmed en aktiv arbetsstil - den håller fötterna i rörelse vilket underlättar blodcirkulationen - perfekt för dem som ofta fryser om fötterna.
  • Mått (B x H x D): 13–23 x 45 x 33 cm; mått golvyta: 450 x 330 mm

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

specifikationer
Tillverkare hjh OFFICE
Färg Svart/grön
Produktvikt 2.5 kg
Garanti 24 månader
Material Plast
Mått (H x B x D) 13.0 - 23.0 x 45.0 x 33.0 cm