Lounge-möbler är trendiga. Interiörtrenderna i vardagsrummet går mot lounge-möbler med en elegant designer-känsla. Vare sig det gäller vardagsrum, bar eller klubb: möblera dina rum med lounge-möbler. Klassiska lounge-möbler inkluderar loungestolar eller cocktail-stolar samt matsalsstolar eller barstolar.
Pris in kr
filter
Kroppsstorlek i cm
Färg
Hur länge du sitter
Material
Tål belastning upp till
Betyg
filter
Mekanik
Var god vänta
Var god vänta

Loungemöbler — se till att du trivs överallt

Loungemöbler fanns länge endast på finare restauranger och fann endast i sällsynta fall sin väg till hemmet. Tack vare den tilltalande designen och tidlösa formen har loungemöblerna fått en verklig boom de senaste åren och har fått sin självklara plats i många vardagsrum. Oavsett om du vill ha en klubbfåtölj för en bekväm läshörna i vardagsrummet, din egen bar med barstolar eller barpallar eller om du vill uppgradera kontoret med en liten relax-zon, har alla våra loungemöbler en sak gemensamt: du kan koppla av! Och det gör du. Du hittar definitivt rätt stol för dina rum i vårt omfattande sortiment. Alla våra loungestolar, klubbstolar och cocktailstolar kan användas varsomhelst och erbjuder maximal sittkomfort.

Barstol, barpall eller fåtölj

I många kök kan du, istället för ett vanligt bord, hitta en liten bar eller disk - den perfekta platsen för frukost eller ett mellanmål. De sittplatser som du i många fall ser där är sällan riktigt mysiga. Ändra detta med våra loungemöbler! Med en barstol från vårt sortiment kan frukosten bli en förlängd brunch, för från och med nu kommer det att vara skönt att sitta igen. För den som ofta ofrivilligt vänder sig när de sitter på en pall har vi våra barpallar. I motsats till barstolarna är dessa inte roterbara och har ett fast underrede. Om du vill ta den moderna atmosfären från din favoritklubb direkt in i ditt hem är en loungefåtölj perfekt. Utrusta läshörnan hemma med en mysig fåtölj eller dekorera uterummet med en hel uppsättning. Våra möbler är även perfekta för väntrum.