Fotstöd kan bidra till en ergonomisk sittposition vid höga skrivbord, speciellt för kortare personer. De rekommenderas av läkare och Försäkringskassan om den optimala sittställningen inte kan nås utan hjälp. Golvmattor skyddar dina värdefulla golvbeläggningar mot repor och smuts som orsakas av vägsmuts, små stenar eller hjulen på kontorsstolen. Gasfjädrar är idealiska för att anpassa stolen till dina behov. Vi erbjuder olika sitthöjder och färger.
Pris in kr
filter
Färg
Material
Tål belastning upp till
Betyg
filter
Garanti
Produktvikt
Var god vänta
Var god vänta

Tillbehör till ditt kontor

I vårt sortiment har vi inte bara högkvalitativa kontorsmöbler, utan även användbara tillbehör till din arbetsplats. Rätt produkter hjälper till att optimera arbetsflöden och främjar därmed effektivare arbete. Vårt utbud av tillbehör omfattar inte bara praktiska produkter för arbetsplatsen utan också ett stort antal expansionsmöjligheter och reservdelar. På så sätt har du alltid möjlighet att anpassa ditt kontor på ett sådant sätt att det uppfyller dina krav.

Tillbehör för daglig användning

Vi har anpassat våra kontorstillbehör individuellt och efter dina behov på ett praktiskt och meningsfullt sätt. Från att skydda dina golvbeläggningar med golvmattor, till fotstöd, skärmhylla och stativ för bärbara datorer, till reservdelar som gasfjädrar och nackstöd för kontorsstolen. I vårt mångsidiga sortiment erbjuder vi allt som gör arbetet på kontoret enklare och bekvämare.

Varför rätt tillbehör är så viktigt

Den genomsnittliga arbetstagaren spenderar mer och mer tid på arbetsplatsen. Följaktligen spelar de rätta tillbehören, förutom grundläggande kontorsutrustning, en extremt viktig roll. En välorganiserad och väöstädad arbetsplats bidrar inte bara till välbefinnande, det har också visat sig främja anställdas produktivitet, kreativitet och tillfredsställelse. En mängd av våra tillbehörsprodukter är därför ergonomiskt utformade för att förebygga hälsoproblem och göra ditt dagliga kontorsarbete enklare. Se till att ditt kontor är i bästa skick med våra kvalitetsprodukter som ger mycket värde för pengarna.