Tråkiga kontorsstolar är inte längre aktuella. Nu finns det många modeller med smarta designidéer, koncept som står ut från mängden och massor av härliga färger! Varför skulle en sådan stilikon enbart stå vid skrivbordet? Njut av din kväll i våra bekväma vardagsstolar. Modellerna i denna kategori kännetecknas alla av härliga färgkombinationer och de är gjorda i högkvalitativa tyger. Tack vare de trendiga färgkombinationerna och de tilltalande överdragsmaterialen passar dessa stolar perfekt i ditt vardagsrum.
Pris in kr
filter
Kroppsstorlek i cm
Färg
Hur länge du sitter
Material
Tål belastning upp till
Betyg
filter
Mekanik
Var god vänta
Var god vänta

Designen på kontorsstolar

Det klassiska hemmakontoret har förlorat mycket av betydelse de senaste åren. Trenden går tydligt mot öppna utrymmen - vilket har lett till att kontoret i dag ofta har sin plats i ett hörn av vardagsrummet, för att inte uppta ett helt rum. Eftersom klassiska kontorsstolar inte riktigt passar in i det konceptet, har vi integrerat iögonfallande tyg- och designkoncept i denna designkategori.

Material och färger

En imponerande chefsstol gör visserligen intryck på kontorets chefsvåning, men den passar inte alltid in i hemmets inredning. För vardagsrummet får den gärna vara lite mer färgstark eller mer trendig när det gäller designen. Våra modeller finns i många färger, så att du kan hitta rätt stol för varje färgkoncept. Valet av tyg spelar också en viktig roll. Klassiskt läder, konstläder eller något annat slitstarkt material; här är allt som du tycker ser snyggt ut tillåtet.