De är oumbärliga i konferensrum, väntrum och föreläsningssalar: besökstolar, konferensstolar, stolar som står för sig själva, men också stapelbara stolar för affärsvärlden. Vi erbjuder ett stort urval till de vanliga låga priserna. Mer information om konferens- och besöksstolar finns i sidfoten.
Pris in kr
filter
Kroppsstorlek i cm
Färg
Hur länge du sitter
Material
Tål belastning upp till
Betyg
filter
Mekanik
Var god vänta
Var god vänta

Besöksstolar – Fribärande stolar

En modern besöksstol är en inbjudande och samtidigt funktionell möbel. Den kan användas som en bekväm sittplats i ditt kontor, kansli eller din klinik, i mötesrum och konferensrum, på mässor och konferenser. Oavsett om designen är klassiskt enkelt eller försedd med vaddering och armstöd för mer komfort – hos HJH Office hittar du garanterat den passande stolen för dig.

En höjdpunkt även i hemmet

Utvecklingen går tydligt i riktning mot att man lämnar klassiska produktkategorier och exempelvis använder sig av konferensstolar hemma i läshörnan, i besöksrummet eller vid matbordet. Samtidigt kan lounge- eller matbordsstolar ofta användas som ett stolsalternativ för väntrum eller mötesrum.

Stapelbar stol

Många av våra besöksstolar är stapelbara och kan därför lagras på ett mindre utrymme. Detta är en ovärderlig fördel om du tillfälligt måste tömma ett stort rum på stolar. Ta en titt på våra prisvärda sparset och mängdrabatter - som t.ex. mirakelpriset för XT 600.

Fribärande stol

Besöksstolar kallar man fribärande stolar om de är konstruerade utan bakben, så att sitsen fjädrande ger vika ("svingar") under personens vikt. Sitsen sjunker bakåt något och stolen reagerar motståndskraftigt på personens rörelser. Stabiliteten är god trots att stolen saknar bakben, eftersom de resulterande krafterna leds via frambenen och ner till stolens bas. Denna bas ger ett brett golvstöd och förhindrar att stolen tippar bakåt.