Arbetsstolar för professionell användning kombinerar sittkomfort, funktionalitet och robusthet. Dessa stolar är lämpliga för laboratorier, läkarmottagningaroch naturligtvis för den klassiska kontorslokalen. Vi erbjuder dem i många olika versioner: arbetsstolar, kontorsstolar med/utan fotring och snurrpallar - stabila och robusta.
Pris in kr
filter
Kroppsstorlek i cm
Färg
Hur länge du sitter
Material
Tål belastning upp till
Betyg
filter
Mekanik
Var god vänta
Var god vänta

Funktionella arbetsstolar & -pallar

Letar du efter moderna, eleganta stolar för din arbetsplats? Välj från vårt stora sortiment:

verkstadsstolar, labbstolar, arbetsstolar, sittbollar och stöd för en stående arbetsposition sörjer för ett säkert och bekvämt arbete. Med den avtorkbara, lättskötta klädseln och det robusta utförandet, kommer du att kunna njuta av våra produkter under lång tid. Justeringsmöjligheterna för sitshöjden och de breda fotkorsen – ofta med integrerat fotstöd – ser till att du sitter ergonomiskt korrekt. Således kan du sitta bekvämt i flera timmar.

Användningsmöjligheter

Alla våra arbetsstolar kan användas flexibelt. Ge en present till en hobbyhantverkare och köp en pall till hens verkstad. Avlasta dina anställda på mässan genom stöd för en stående arbetsposition. Uppgradera din frisörsalong med arbetsstolar försedda med sadelsits. Introducera ergonomiska sittplatser i din medicinska mottagning resp. i ditt laboratorium. Eller skäm helt enkelt bort dig själv och din rygg med något riktigt bra.

Möjligheterna är många. Slå till nu.