Art. Nr.: 736200
INSTRUCTOR II Konstläder - XXL snurrstol Svart
hjh OFFICE
Sitshöjden kan justeras
Armstödets höjd kan justeras
Lämplig för professionella kontor
Vippmekanik
360° bild av artikeln INSTRUCTOR II Konstläder - XXL snurrstol
Touch 360°
INSTRUCTOR II Konstläder - XXL snurrstol Svart
 • Högkvalitativ XXL-stol
 • Passar en kroppsvikt på upp till 220 kg
 • Lyxig stoppning
 • Absolut robust utförande
5199 kr
Inkl. moms - fri frakt
välj Färg:
Artikel tillgänglig från 10.12.2020
Leverans på 5–10 vardagar
Gratis leverans till husporten
Beskrivning

INSTRUCTOR II - Bästa sittkomfort för starka personligheter!

Speciellt långa eller tunga människor har ofta svårt att hitta rätt kontorsstol eftersom de flesta skrivbordsstolar inte är skräddarsydda för deras specifika behov. Men vad ska man göra om en vanlig stol inte är tillräcklig, för att man väger några kilo för mycket eller är väldigt lång? Inga problem, INSTRUCTOR II är lösningen. Denna stol ger tillräckligt med utrymme utan att offra komfort och kvalitetsmaterial. Den behagliga stoppningen gör att du kan sitta bekvämt i många timmar. Det ergonomiskt utformade, höga ryggstödet med integrerat nackstöd ser till att du kan sitta avspänt och förebygger spänningar. Men inte bara utrustningen är exceptionell, med en lastkapacitet på 220 kg; även visuellt övertygar denna kontorsstol.

 • Denna modell har en förstärkt gasfjäder samt en ovanligt robust mekanik. Alla komponenter är högkvalitativa och perfekt anpassade efter varandra. Det möjliggör en maximal bärförmåga på 220 kg.
 • De konstläderklädda sits- och ryggytorna har generösa mått som ger en mycket bekväm sittkomfort. Även den väl tilltagna stoppningen bidrar till detta.
 • Vippmekanik – Mekaniken eller motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt med en ratt under sitsen efter din kroppsvikt.
 • De stoppade armstöden med dynor i konstläder passar perfekt till det eleganta utseendet och ger ytterligare komfort. De kan justeras på höjden i flera steg eller fällas bakåt om du inte behöver dem. Fotkrysset i stål ger tillräckligt stöd och gör att stolen står säkert.
 • Sitsen och ryggen består av dubbla vadderade skikt, som anpassar sig optimalt efter kroppen och ger en mycket mjuk och behaglig sittkomfort. Ryggstödet har dessutom en förformad böjning i svankregionen, som ger ryggen perfekt stöd när du sitter upprätt.
 • Mått: höjd (totalt): 135 cm; bredd (totalt): 78 cm; djup (totalt): 80 cm; sitshöjd: 47 - 57 cm; sitsbredd (användbar): 54 cm; sitsdjup (användbar): 52 cm; ryggstödets höjd: 78 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 21 - 25 cm; fotkryssets diameter: 74 cm; belastning (maximal): 220 kg; hjuldiameter: 60 mm; stiftdiameter: 11 mm. *Alla måttangivelser är utan belastning.
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

specifikationer
Tillverkare hjh OFFICE
Överdrag 100 % polyuretan
Färg Svart
Rullhjulsinstruktioner inklusive 11 mm x 60 mm multifunktionshjul för alla golv
Sitthöjdsjustering 47 - 57 cm
Sittbredd 54 cm
Sittdjupsjustering 52 cm
Stöd med justerbar höjd 78 cm
Armstödshöjd 21 - 25 cm
Tål belastning upp till 220 kg
Kroppsstorleksområde 160 - 200 cm
Produktvikt 24.7 kg
Garanti 24 månader
Material Konstläder
Mått (H x B x D) 135.0 x 78.0 x 80.0 cm
74 cm
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Omdömen (5)
Totalt
8,3
5x
 
Privat
8,3
5x
 
Kommersiellt
-
Utformning
Material/haptik
Ergonomi
Komfort
Pris/prestanda
Rekommendera

Du kanske också gillar detta: